God Morgon ♥

Imorgon är dagen här det är Lokes dopdag imorgon :) och allt är klart! Alla kakor är bakade tror att jag har bakat varje kväll denna vecka :) klart att det ska finnas några sorter att välja på!
Ska bara hem till mamma och duka ikväll sen är allt klart! Osså ska jag bestämma vad jag ska ha för kläder på mej så jag måste nog flytta in i min gaderob en stund idag! Johan är redan klar med sina kläder han :)

Igår så va vi in till Valbo en sväng för att kolla efter något som jag kan ha med så klart så kom jag väl hem med saker till Loke som vanligt! Det vart ett par skor och en boddy till han. Jo jag hittade en tunika som jag kanske ska ha tyckte att den va så mysig så.
Annica och söta Viktoria gjorde oss sällskap i Valbo med och det uppskattas, det är bra att ha lite smakråd med sej. Och ungarna skötte sej exemplariskt i valbo man blir ju bara stolt mamma. ♥
Vi tog en lunch på Ikea innan vi började shoppingen för ungarna va hungriga. sen satt dom snällt i vagnen och kollade på varandra o pratade lite! Go ungar ♥


Söta Viktoria inne på Ikea!

Sen åkte vi hem till Johans farmor och Farfar för lite fika och jag skulle hämta dopklänningen som min snälla svärmor har gjort! :) tack snälla.


Älsklingen på väg till Valbo ♥

Ha de bra alla..

Puss & Kram


God morgon.

Idag bestämde sej min prins för att vakna lite tidigare än vanligt, men det hade jag räknat med för han somnade vid 18 tiden igår. Det gick inte att hålla honom vaken. Han hade hållt igång typ hela dagen igår, för vi var barnvakt till Rasmus och Albin ♥ så han hade fullt upp med att leka med sina kusiner. så igår var jag 3 barnsmor :) gick ju galant det. Men jag håller mej nog fast i att bara ha 1 barn! eller ja kanske 1 till om många år. :)



Johan jobbar extra idag. 06-18,00 så jag undrar vad jag o loke ska göra?! Jo vi ska iaf baka lite inför dopet på lördag.
men sen så vet jag inte! kanske kan ta oss i väg o leka med nån ;) När jag har ringt till mamma så hon får komma och öppna åt oss för älsklingen tog mina nycklar i morse så jag kommer inte ut än ;)


Kanon väder igår vi va ute nästan hela dagen och pojkarna lekte loke sov i vagnen och rocky o jag satt o njöt i solen. Älskar verkligen sånna höstdagar när solen skiner på en och man ser att löven har ändrat färg! klart bästa årstiden. Hällre höst en sommar det är det värsta jag vet när det är 25 grader och man kan inte göra något för att svetten rinner av en hela tiden och skoggan är borta! Ne fy fan för sommar!





Johan va på Rally igår o när han kom hem så åt vi husets pasta och sen gick vi upp o la oss o kollade på en film och bara myste ♥ innan det var dags för mej att hämta min kära mor i Ockelbo för hon har vart i på Ladys Night. så klart att dotter ställer upp o hämtar! :)

Ne nu ska jag lägga min prins för att sova frukost!



Loke o pappa har ett väldigt givande samtal ♥ Gud vad jag älskar er 2.


Puss & kram


Nu har vi vart till BVC och doktorn har fått kolla igenom Loke. Det är en hemsk nästäppa han hade, så jag fick recetp för det! ska testa det i 5 dagar och går det inte över så ska vi ringa igen. Lungorna lät bra så det var inge annat fel på han. Han är lika pigg och glad iaf! Lite sömnbrist men annars så är allt som vanligt ♥

Idag så kommer prästen hit och ska prata om Lokes dop och gå igenom allt som ska göras. =) snart är dagen här Lokes dag!
Annika och Per har övat på låten och det gick jättebra! Kanoners säger jag då! Den enda som är nerövs inför dopet är Micke som ska bli Gudfar han är nervös över att han ska stå framme med oss. Haha... Han och anna ska bli Lokes gudföräldrar! Både jag o johan tyckte att det inte fanns några andra än dom som skulle passa bättre som gudföräldrar till Loke♥
Och det är sannt kan inte tänka mej några andra än Anna och Micke. dom är självklara!

Ne nu ska jag plocka undan lite så att de ser lite bättre ut här hemma när prästen ska komma..


puss & kram ♥



God morgon!

Ja förkylningen håller i sej på lillprinsen inatt va vi vaken till o från, från kl 3 inatt :( han hostar så nappen åker ut o han vaknar :( mammas hjärta då.
Varför försvinner min förkylning och inte Lokes??!! tycker att det är orättvist. Jag ska vara sjuk inte han.
Men i dag så ska vi till BVC och en läkare ska kolla igonom Loke o kolla om han är allergisk mot pälsdjur. Det skulle ju vara våran stora mardrömm om Loke skulle vara allergisk mot Rocky!

Inatt har jag o loke sovit hos mormor. Mamma är ju ensam hemma och hon tycker inte om att sova själv så de va min tur inatt :) haha klart att man ställer upp för sin älskade mamma. ♥

Det var lite konstigt att sova i mitt gamla rum igen, man fick minnen från när man bodde hemma!! Det var ganska bekvämt när man tänker efter. Maten klar när man kom hem från skolan. Fanns alltid någon hemma o mamma skötte allt. Såg till att  jag kom hem från skolan, o att jag kom i säng på kvällarna och inte satt vis MSN hela nätterna som kunde hända allt för ofta!

Loke sover nu igen får se hur länge innan nappen far all världensväg. hör att han hostar ibland. Mammas älskling då ♥

Har hittat en present jag önskar mej av Johan när jag fyller :) hoppas att jag har vart snäll i år ;) haha


Loke bara någon dag gammal. ♥


Loke med sin gudmor moster anna ♥




under ytan!


Säger som min vän!
Under ytan finner man oftast det man söker! ♥


Lev ditt liv som du vill

Jag blir så trött på allt...
Låt mej leva mitt liv hur jag vill, låt mej prata med dom människorna jag vill.
Vill folk inte umgås med mej så behöver folk inte bry er om vilka jag umgås och pratar med!


Jag är stark jag klarar mej utmärkt...
Ingen kan trampa ner mej på marken igen!!
jag går min väg utan att ta skit från någon....

Älska dom som älskar dej tillbaka!
Umgås med folk som tycker om dej för den du är, som inte vill göra om dej på något sätt.
Va med folk som får dej att må bra!

Jag umgås med folk som får mej att må bra!
Jag vet vilka som står bakom mej om något skulle hända mej och som tar emot mej med sina öppna armar när jag faller. ♥



Jag har världens bästa sambo vid min sida som älskar mej för den jag är. Jag betyder allt för honom.
Älskar dej Johan Zetterholm ♥


Osså har vi världens underbaraste son tillsammans som fyller våra dagar med värme och kärlek med sin underbara charm. ♥


♥God Morgon!

Åhhh det är höst nu vi har minusgrader och det är frost på marken :) *Älskar* och löven ändrar sina färger och ramlar ner på marken ♥

I fredags så åkte vi till flickvännen en snabbis för vi skulle hämta en byrå. Vi kom dit och då skulle Loke sova lite middag. så det var bara att lägga han i Viktorias säng en stund. När han vaknade så var det dags att gå o hälsa på Erik Jeanette och lilla Evelina som mittemot peter o annica. Det vart fika och en massa prat och lek med barnen :)  Dom har nyss flyttat in där så pojkarna gick igenom hela huset för att se alla fel haha ;) tjejorna satte oss i lekrummet med barnen så dom fick leka lite.

Sen gick vi hem till Peter o Annica igen. där bjöds det på mat och dricka ungarna somnade och vi satt o hade det trevligt tills det var dags att åka hem. Och jag skulle köra i Gävle med släpvagn men det gick bra! :)
Och när vi kom hem så stog det en stor påse med kläder och en påse med leksaker till Loke från snälla Annika malte och arvid ♥

Lördagen så hade mormor Loke medans jag o anna va på fotboll. Oj oj vilken bra match och det var spännande än i sista sekunden. :) Bra jobbat JAIK. sen vart det en sovis hos mormor för mej o loke :)
När vi kom hem så va johan hemma igen han har fixat mina extraljus på bilen :) så nu ser jag något i mörkret med :)

På kvällen så skulle han på Arrestfest i sandviken så det blev pizza för mej. mamma terese o pojkarna kom och åt med mej :) Mysig kväll blev det!

Nu ska jag morgon mysa med det finaste jag har!


Puss puss


God Morgon!

Ja regnet har slutat att falla över oss en liten stund men det blåser som bara den men vi kan ju inte klaga det är ju änligen höst! ♥ som jag älskar denna årstid! allt mys o färger och väder :)

Idag så blir det nog sandviken med mamma. ska in och köpa tyg till köksstolarna dom är inte så fin nå mer, ska kolla efter brunt tyg eftersom jag har brunt i mitt kök :) vill ha vitt ist men det går ju inte! haha dom är nog inte så vita nå länge skulle jag tro!
Sen kan det nog bli en fika nånstans skulle jag våga tro på :) Älskar att umgås med min mamma, hon är min bästa vän! ♥

Ihelgen blir det lugnt vi är inte helt frisk här hemma Loke är piggast som tur johan o jag har våra förkylningar kvar, men som sagt heller vi än loke.
Så det blir nog bara god mat och film mys i helgen. Johan är bjuden på arrestfest eller vad man ska kalla det?! men han skulle skippa det eftersom har inte är helt frisk.

Nu är nästan allt klar till dopet ska bara baka lite mer. Sångerna är bestämd och sångerska och han som ska spela (vet inte vad en sån kallas för.) ska bara prata med prästen nu och hon kommer hit nästa vecka för att gå igenom allt. så jag känner mej inte stressad och lokes klänning är snart klar! Vi måste fixa blått ist för rosa som jag hade när jag döptes. :) lite kul tycker jag att loke ska ha samma klänning som Farmors syster har haft även jag o pappa har haft denna klänning. ♥ så det är ju lite speciellt tycker jag.
Jag o johan måste handla kläder med sen är allt klart!

ne nu vaknar mitt hjärta efter sin frukost!



Här var du liten, nu är du 4 månader guuuuud vad mamma älskar dej ♥


God Morgon♥

Idag blire bara lite uppdatering med lite bilder :)prinsen håller i nappflaskan själv





<3 nyfiken lillskit vill inte sova :)


God Morgon i Regnet!

Ja regnet fortsätter att falla över oss, men inte klagar vi inte när vi är förkylda då få vi vara inne och mysa o titta på tv hela dagarna. Lokes förklylning är snart borta bara lite småhosta kvar. Men min håller i sej det rinner i näsan och hostan håller på att ta död på mej snart! Men jag är hellre sjuk än min loke iaf! Jag skulle vilja skydda han mot allt ont i världen men jag vet att jag inte kommer att kunna göra det! Men som sagt jag vill det!

Igår va jag o syster med ungar in till Valbo jag hade ju hittat ett par skor som jag ville ha men när jag provade dom så va dom inge skön. så det vart lite annat ist! En till pyjamas till Loke och en svart dress till han. En pyjamas till mej o lite nya underkläder blev det med hem. Jag är nöjd.

Va till frissan igår ojjj vad korthårig jag blev, jag är supernöjd. Tycker att hon är så duktig min frissa så lätt att prata med så trevlig. Ja henne kan jag verkligen rekomendera. Det va syrran som sa att jag skulle börja gå till henne för hon gör osså det!
ska dit igen den oktober och då ska vi börja att göra det lite ljusare. så det kommer att ta ett tag men det ska nog gå, börjar på att bli lite trött på att vara svart och att behöva färga det hela tiden. Jag är ju blond igentligen.  

Hittade en massa saker som vi ska önska oss tills lokes dop med. tycker att det har vart så svårt när folk har frågat oss vad vi vill ha. men nu har jag hittat en del :) kommer att bli så fint i hans rum sen. :)
Lokes Farmor och farfar ska köpa bordet och stolarna o soffan till loke så fort han får ett eget rum det är ju så trångt här så vi får inte plats nu :)

Idag så blir det en fortsatt innedag ska baka vidare gjorde ju en kaka igår och det blir nog en idag med. :) så man kan börja att bocka av listan vi har vi blir ca 30 st så det va ju inte bara en sort heller såg jag. sen fyller ju jag med osså, då måste jag ju ha fikabröd till det med :)

Jag kan vara med 1 dag på älgjakten Loke ska sova hos farmor och farfar från söndag till måndag så jag kan vara med på måndagen :) tyckte ju jag va snällt iaf! :) spännande det ska bli. farfar och jag ute i skogen igen. :) kan ju inte bli så mkt bättre tycker jag :)

I morse så kom Sarah på fika :) det var trevligt längesen vi satt ner och pratade om allt mellan himmel och jord! så tack snälla söta för titten ♥ Och du vart jättefin i håret :)

Sen kom mamma på fika så det har vart full fart tills nu vilket vi gillar !

Ne kanske dag att sätta på sej lite kläder på mej o loke vi har gått i pyjams tills nu... men det får man göra när det är så dåligt väder ute!


Man blir trött av att läsa bok med pappa ♥


Loke älskar sina leksaker ♥

Ha en bra dag!


God Morgon!

Snart är det dags att göra sej klar att åka till Frissan :) ska bli så skönt att få klippa sej lite. Det va ju 6 veckor sedan jag va där sist. Tycker att det är ett ganska bra mellanrum mellan gångerna.
Tror att jag ska klippa mej kortare denna gång för att det växer ju som ogräs mitt hår :(

Igår va vi på ljusparty hos mamma :) köpte mkt ljus det behövs nu när hösten och mörkret kryper på oss. Finns ju inget bättre då än att krypa ner i soffan under en filt och en god doft som kommer mot en till en bra film med mina älsklingar ♥

Idag blir det en tripp till Valbo hittade ju ett par skit snygga skor sist men jag vart ju för dumsnål så jag måste in och köpa dom idag, sen så ska jag leta efter nå mer till Loke. Det är ju så kul att handla till han! Bara kliar i fingrarna. Får se om Annica och Viktoria följer med osså. ♥

Nu går vi in i den tråkiga veckan igen Eftermiddag, dom veckorna gillar jag inte alls, Johan är ju borta hela dagen känns det som! Tycker vi inte om vi vill ju ha pappa hemma med oss. Men han måste ju jobba han. duktig mitt hjärta! ♥

Har börjat baka lite smått till dopet också det står inte på föräns det är dags. Vill inte stressa dom sista dagarna hatar att stressa. Därför har jag redan börjat att köpa julklappar, för då känns det som att det inte blir lika dyrt som när man ska köpa allt på samma gång. :) Lite väl tidigt kanske att börja men det är ju så kul att handla julklappar med. :)

Nu sover prinsen frukost och jag sitter med min kaffekopp och en macka o bara tittar på min vackraste ängel, jag kan inte sluta att titta på han. Blir så kär i han. Min underbara unge ♥









Våran fina storebror ♥


Det kommer kanske mer uppdatering ikväll efter valbo.

Puss & kram


God  Morgon!

Igår va vi inte hemma många timmar, först så kom mamma och pappa hit o fikade med oss sen åkte pappa johan o micke till säljan för dom skulle hjälpa svärfar med att fixa taket! Dom åkte vid 10 tiden.
Jag o mamma o Loke satt o väntade på att anna skulle bli klar så vi fick åka till Valbo :).
Där vart det en del saker handlat Ja mest till Loke såklart. Bla två pyjamas och ett par skor han fick en ny boddy med, vantar strumpor och en fleecjacka. Vill bara säga att det är helt underbart att ha Loke med till Valbo inte ett ljud han sa på 3 timmar! han satt i vagnen och kollade på alla människor (nyfiken han) :) sen gick han o moster anna iväg på egen hand en sväng. och kom tillbaka o loke va jättetrött la han i vagnen och han somnade på 2 sekunder :) underbara unge. ♥
 Men måste in på måndag igen. Hittade ju ett par skor som jag vílle ha men vart dumsnål. så jag ska in o köpa dom på måndag!

Efter valbo så svängde vi in till Säljan och kollade in vad killarna höll på  med och där vart vi bjuden på mat o fika. Loke sov ett tag till. jag o anna o loke vart kvart till 18 tiden och då åkte vi hem loke började på att bli trött o anna lära hem o hämta eroz som va hos farfar! väl hemma så åt vi kvällsmat och duschade sen somnade loke på en gång. :)
jag satte mej i soffan och kollade på Fångarna på fortet, och till min stora glädje så va min idol Gurkan med. het underbar männikska. Skrattade som bara den! vid halv 12 kom dom andra hem.

Ska till frissan imon på förmiddagen :) måste klippa lite kortare de växer ju som ogräs på mej, det va 6 veckor sedan jag va där sist! så dags igen. Ska klippa mkt kortare upptill och topparna. Funderar på att färga det ljust igen, men tänker vänsta tills dopet har vart ifall det inte skulle bli bra så har jag ingen lust att det ska hända före Lokes dop!

Just ja fick ju även en sak av mamma i Valbo med. En burk som man har kökredskap i som det står kök på. bilder på mina inköp kommer inom kort!

Idag så ska jag på ljusparty hos mamma och aj vad dyrt det kommer att bli. det fanns ju så mkt fint som jag vill ha! men de är sånt man får leva med. =)

Nu ska min prins sova frukost!

Puss & kram ♥

God Morgon!

Här är vi uppe med tuppen som vanligt :) Loke har haft en liten jobbignatt han är ju lite snorig än och då vill han sova med nappen men dén ramlar ju ur ibland när han sover så vi har kämpat med den inatt. men nu sover han gott igen efter fruksten. ♥

Idag så blir det en dag i säljan hos Farmor & Farfar, med Mormor morfar moster anna och morbror micke. Johan pappa och Micke ska hjälpa svärfar med taket. :) Jag tänkte passa på att leta efter en höst jacka till Loke när jag ändå är i viken. annars så lär det bli en tripp in till Valbo om jag inte hittar nå i viken.

Nea o olle skulle komma dom med. hon är lite kramsjuk nu sa hon. haha hon är gullig hon. det är Johans farmor och farfar jag skriver om. Hon skulle få ta en promenad med Loke idag och hon blev alldeless till sej av lycka hon skrek nästan i telefonen av lycka ♥


 
Denna fina blomma stog på mitt köksbord när jag kom hem igår ♥ Jag bara älskar dessa blommor. så tack så mkt mina älsklingar! ♥

Började att baka igår när johan hade åkt o Loke somnade. det blev en Falskpotatiskaka. så nu kan jag bocka av en grej från att göra listan till Lokes dop! :) bara 10000 saker kvar att göra nu! men det är bara roligt!
Johan jobbar ju em veckan som kommer så då har jag all tid i världen att grejja o fixa!

ne nu ska jag njuta av mitt kaffe!


Ha en bra dag mina kära ♥

Potatiskaka :)

<span><h2><a href="http://www.kokaihop.se/recept/falska-potatisbakelser-de-lux">Falska potatisbakelser de lux i långpanna</a></h2><script type="text/javascript" src="http://www.kokaihop.se/widget/recipe/falska-potatisbakelser-de-lux"></script><p>Se fler <a href="http://www.kokaihop.se">recept</a> från <a href="http://www.kokaihop.se/home?id=32063">Anneli</a> på kokaihop.se.</p></span>

God dag!

Vi har nyss kommit hem från Sandviken, har vart in och besiktat Saaben och den gick igenom utan anmärkning så nu är det bara att åka 1 år till :) skönt! Loke tycke att det va jättespännande att kolla på alla människor och alla saker i taket som rörde sej hela tiden. Nyfken min pojk ♥
Sen va vi hem till min moster och kusin och fikade en sväng så dom fick träffa Loke det är ju inte så ofta dom ser han.
Sen va vi in på Dollare Store & Willys och handlade lite det va så tomt i skafferiet och kylskåpet, men nu är det påfyllt.

Måste börja baka till dopet snart med, ska börja lite smått ikväll när Johan är o fiskar med Felix. Får göra det när Loke har somnat så har jag nå o sysselsätta mej med.
Det är ju inte bara 1 sårt som ska bakas, men mamma terese och svärmor skulle baka dom med :) Så det tackar vi får. sen så fyller jag ju år med så ska börja baka lite till det med. Hatar att bjuda på köpta kakor när vi ska ha kalas, det är ju mkt godare med hembakt tycker ju jag! Men det är ju klart att det är skönt att bara köpa men inte jag, skulle inte falla mej in. men men det är ju bara vad jag tycker. :)

Ne om man skulle passa på att vika lite tvätt medans Loke sover kanske :)

kan ju bjuda på lite bilder iaf!


Favoritleksaken måste vara med överallt annars blire ett jäkla väsen :)


Testar hoppselen för första ggn. lite rädd va jag men sen gick det bra!


Leksaken igen ♥


Jag är så oerhört glad att jag får vara din mamma. du är absolut det finaste jag vet! mamma älskar dej Loke ♥


Puss o Kram

sjuka ♥ an

God kväll.

Som rubriken lyder så har vi sjukstuga här hemma :( Johan är lite dålig med på bättringsvägen =) och ska jobba imon. Men Loke är förkyld och har lite feber, hemskt snorig och gnällig. =( Urk vad hemskt det är när ens barn är sjuk. det går så ont i mitt mamma hjärta ska ni veta. Jag vill kunna göra han frisk NU men det går ju inte. får hålla koll på tempern så att den inte går upp mera nu! Mammas allt..
Hoppas att han blir frisk till torsdag för att då ska vi ta en spruta till och det får dom inte göra om don har feber. så jag håller alla mina tummar och tår för hjärtat nu. och vill passa på att tacka för den varma och fina omtanken Loke har fått från de kära människorna som bryr sej. ♥ Tack så mkt det värmer i våra hjärtan ska ni veta.

Idag så fick vi hem 30 kg kött :) så nu är det fullt i frysen. och det gillas, jättefint kött var det och till ett kanonpris. Så till Jul ska vi göra en beställning igen. kanon att få det hemkört och malt och i fina bitar! Kanon.
Så vi är verkligen nöjd.

ne nu ska jag natta en snorig prins. och hoppas att febern och förkylningen är borta imon.

Puss och kram!


God morgon!

Åhh inatt så har det inte vart en bra natt. Loke började att krångla vid halv 2 inatt sen har det hållt på tills vi klev upp vid 6 i morse! Men sånna nätter får man räkna med osså.
Nu har vi ätit frukost så snart ska vi sova lite igen!

Igår vart det en tripp till Peter Annica och lilla Victoria ♥ Johan skulle till Hille med bilen han har tonat rutorna så vi åkte till Brynäs för att hälsa på! Peter och Älsklingen åkte ut en sväng med Peters bil och jag annica o ungarna åkte till Barnenshus och Ikea en sväng och tittade. Hittade en mössa och en Boddy på Barnens hus och lite smått o gott på Ikea. Sen vart det lunch på Max innan vi åkte hem.

På kvällen så vart det mat hos Mogge med familjen. Dom åkte vidare till Järbo och jag o loka åkte hem o sov! Johan kom hem lagom tills Loke började att krångla.

Idag ska vi inte göra mycket bara vara skulle jag tro! känns som att jag behöver en sån dag, tvätt o städning tar jag imon!



Morgonpigg prins



Ute på en promenad med storebror Rocky ♥


Mina nya höst gardiner till köket! jättenöjd blev jag! lite torp känsla över det!


Familjens allt!♥ du är den bästa storebror Loke någonsin kunnat få! Vi älskar dej Rocken boy ♥



Jag fattar inte att det ska vara såna gruperingar hela tiden! Det känns som att man måste göra allt för att passa in! man får inte ändrå på något för då finns det en chans att man åker ut.
Men jag är som jag är, har jag alltid vart och passar det inte så är det inte mitt fel, jag tänker inte ändra på mej för att göra andra nöjda. Jag tänker se ut då här. Jag har min mage mina bristningar o allt. Men vafan jag har burit och fött ett barn!
Jag är en mamma. en mamma som är nöjd med sitt liv sitt utseende ja med allt. och jag känner mej stakt som person.
Jag är nöjd med mej själv!
Jag skiter i om jag är utanför jag klarar mej själv om det skulle vara så!


Ne nu ska jag mysa med lillprinsen.


Ha en bra dag!

Puss & kram

God Morgon.

Loke sitter i sin babysitter och pratar på till hans favorit program Händige Manny. Och jag sitter med min kaffekopp i högsta hugg och försöker att vakna till liv! :)

Idag har vi ett lugnt schema först ska vi upp till tant Sarah och dricka lite morgonkaffe med moster Anna. sen ska vi hem och fortsätta att byta till Höstgardiner blev klar i köket igår och jag blev supernöjd. Idag så äre det sovrummet som ska få nya gardiner och köpte även ett nytt Överkast till sägen och så har jag kuddfodral som är lika som gardinerna och ny duk. så nu får Hösten komma. jag är förberedd :) 

Sen så blir det inte så mkt mera för oss lite tuss och torka golv bara tvätten gjorde jag igår. så det blir en lugn dag. och det är ju pappas sista em skift idag :) vilket gillas för i mon har han helg och är hemma med oss :)
han ska besikta sin bil i dag osså :) hoppas att den går igenom och jag ska besikta min den 9 september. samma dag som det är premiär på jägarna 2 ska fråga säljan om dom vill vara barnvakt så vi kan gå ut och äta o gå på bio.  :)

det är så mkt jag skulle ha lagt ut men hinner inte. men ni ska få receptet på nyponsoppan som jag lovade. :)
sen har jag en massa andra bilder som ska ut! men dom kommer.

Igår va vi billös hela dagen, lite ovant kan jag lova när man är van att ha bilen hemma, så tror ni att jag kom på en massa ställen jag skulle ha vart till igår då? Ja bara för att jag inte hade nån bil hemma ;P haha..
men klart att man lånar ut när en familj behöver hjälp ♥ tvekar jag inte en sekund,


 

RSS 2.0