Stugan

Åkte till stugan i går älsklingen jag o rocky =) Peter o Annica kom o sov över dom med. mycket trevligt satt o lyssnade på musik o drack lite :) satan va snö de va där då inte kul när man skulle ut o kissa :/ längtar tills sommaren när vi ska vara där de är så mysigt så =)

I fredags vart vi bjuden på mat hos Mogge. vi mamma pappa anna micke o trese. Jani o Moa kom dom med så vi hade de skojj bada tunna (inte jag) satt o pratade o drack =)

Nu håller Älsklingen på med mat =) Skagenröra med advocado till förrätt o Ryggbiff m smörslungad lök till huvudrätt.. Visst är han duktig min Älskade ?! Kan ju säga att jag är fruktansvärt bortskämmd johan gör all mat här hemma jag gör aldrig det. Hur har jag kunnat hittat en sån ängel till sambo?? Lyckligt lottad är jag verkligen.

Puss & Kram


bilder

Lite bilder då..                                                                                                                                    

Min älskade hund     R.I.P

min älskade systerson <3




min minsta älskade systerson



min mellersta älskade systerson

Jag älskar er <3


propp

God Morgon mina vackra läsare

Sitter här med min kaffekopp o är lite små irri fick ju hem min nya tvättmaskin igår tvättade en tvätt satan vilken skillnad de va kan jag lova, de va inte blött på golvet när jag kom ner, tvätten luktade nytvättat =) helt underbart.
Men nu när jag skulle sätta på en ny tvätt så gick proppen i tvättstugan =( o jag vet inte hur man byter o johan är inte hemma. jag som hade tänkt tvätta undan tills han kom hem men inte då. o micke o pappa jobbar så dom kan inte hjälpa mej heller. så jag får vänta tills hjärtat kommer hem.

Har så jäkla ont i magen i dag :( men nu vet jag iaf va de är för värk, de är inte samma som jag har haft de senaste året. =) tur de iaf hatar att ha ont o dom inte vet varför man har ont. men denna värk brukar gå över samma dag som jag får den.=)

Funderar på att ta sparken hem till mor idag :) så kul de är att åka sprk kanske tar rocky med mej så får han sitta i hundgården medans jag är hos mor =)

Pratade med Jennifer igår o då insåg jag hur mkt jag saknar henne. vi brukade hänga ihop varje dag under ett halvår =) men vi ska ha lunchdate snart nu har vi mkt att prata igenom =)

nu ska jag lägga in ved i pannan

 

Puss & Kram


Tvättmaskin

Har köpt en ny tvättmskin idag =) *yes* äntligen som jag har väntat på det hatar min gamla det ran vatten överallt i tvättstugan så de va en stor vattenpöl på hela golvet.. =( men inte mer för jag har en ny tvättmaskin :D pappa o johan ska hämta den snart. Nu skulle jag bara vilja ha en ny diskmaskin osså men de får jag vänta med ett tag =) man kan ju inte få allt på engång.

Kocken min håller på med maten, ska göra hemagjord potatismos, med köttbullar o gräddsås ;) mums det vattnar i munnen på mej nu =)
är så otroligt lyckligt lottad som har en sambo som min Johan, han kan verkligen skämma bort en tjej han =) alla borde ha en kille som min Johan <3

Ne nu får pappa komma så dom kan hämta min tvättmaskin så jag får tvätta :)


Puss & Kram

Spark

Idag så åkte jag o älsklingen spark med Rocky :) satan så kul de va han fick dra mej så han va dåligt trött när han kom hem gick o la sej i sitt rum sen såg vi inte han på ett par timmar :) fort de gick i nerförsbackarna då haha me like. ska åka i mon igen med han.. är nog bra träning för han skulle jag tro, o få jobba lite =)

sitter nu hemma hos mor o pappa har ätit pizza med älsk mamma pappa anna o micke =) nu kaffe o en annan del av köping.¨
senare blire soffan med älsk o johan falk :)

va o åt o bowlade med anna terese o mor igår fy fan va kul de är o bowla :) vann gjorde jag med :) haha kung  som man är. :) haha ne skämt men kul va de.





Behöver jag säga nå mer om min hund?! Nog att han är världens finaste Rocky. Mammas ögonsten.


















                                                                 PUSS & KRAM


Sjuk

                                                              Hejsan!

Har vart sjuk i 3 dagar nu :( har haft sååå ont i kroppen, lite småfeber o ont i huvudet. men de börjar bli bättre nu. hatar att vara sjuk. men de är tur att jag har en sån snäll pojkvän som tar hand om mej när jag är sjuk. han är bara bäst min Johan.


Ikväll så ska jag mor o terese ut o äta o ha de trevligt =) pappa o johan ska hem till stefan o dricka o spela bilspel o jag ska hämta dom inatt... så så tänkte jag att ha de bra med mamma o terese.. :) anna hade ingen lust att följa. :(

Va hemma hos anna o micke i går med mamma pappa ove o marina. =) Victor va osså med. satt o spelade spel o drack lite... fast pojkarna va inte så intresserad av spelet bara pappa... haha sen så spelade vi buzz :) en mkt trevlig kväll om jag får säga det själv.

Det blir bara bättre o bättre nu, trivs med allt.

ne nu ska jag äta lunch som min älskade har fixat.


Guns´N Roses

Johan är i viken så nu har jag o rocky ensam tid. o den spenderas ju såklart med Axl Rose ;) Johan gillar ju inte dom så jättemkt så jag lär passa på när han inte är hemma :)
har nyss kommit hem från Morfar han fyller 75 idag så vi har vart dit o fira han o ätit smörgåstårta så fruktansvärt gott =)

Här uppdateras de inte så mkt har jag märk hinner liksom inte med det heller, de finns ju inte så mkt att skriva om heller. men men...

Trvis fortfarande lika bra med Johan o huset de är den bästa tiden i mitt liv just nu, är såååå glad att jag har dej johan o rocky med. <3 ni är mitt allt skulle offra allt för eran skull...

Ska vara chafför till Johan o Pappa på lördag så då tänkte jag mor o terese att vi skulle bowla lite de är ju så himla skojj.... :)

Saknar dej så fruktansvärt mkt Arraz det går inte en dag utan att jag tänker på dej... men jag vet att du har det bra i himlen nu <3 sov gott

irriterad

jag blir så irriterad, i morse ringde chefen o frågade om jag kunde jobba från 11 till 16. javisst tänkte jag, men när kl va 14 så sa hon att jag kunde åka hem.. asså fattar hon inte att jag förlorar när jag sitter o åker fram o tillbaka från viken för bara 3 timmar. ne detta retar mej så fruktansvärt mkt.

jobbade natt i lördags gick skitbra trivs bäst med att jobba natt jag så de va då inga problem. :) hoppas på flera nätter =)

ska snart börja med maten så att den är klar när johan kommer hem.. :) sen hem till mor o färga håret på henne.
ne så ringer hon flera ggr o vill att jag ska jobba 3 timmar så tänker jag säga ifrån.

xoxo

Myskväll med älskling, mor & pappa

Sitter nu hos mor o pappa dom har bjudit mej o älskling på mat idag =) kottlet o potatis guuuud så gott de va. nu är pappa o Johan hemma hos oss o bränner en film som vi ska kolla på.. :) trevligt trevligt. gillar verklingen att umgås med mina föräldrar <3

Ungarna sov ju hos oss igår. Albin väckte mej kl 07.00 då gick vi ner o eldade o kollade på Rorri och åt frulle, sen kom virre o rasmus o gjorde oss sällis...
sen klädde vi på oss o gick ut o åkte pulka Rocky drog pojkarna på pulkan de uppskattade dom verkligen, men de va så kallt så vi va inte ute så länge gick in o gjorde varm oboy o kröp ner o soffan o kollade film tills Johan vaknade o gjorde oss sällskap. =) mysigt värre <3

Johan jag har  sagt det förr men jag kan inte säga det för ofta. Du är vekligen mitt allt, de finns inget som jag älskar lika mkt som dej. Du har verkligen tagit mitt hjärta. det tillhör bara dej.. o det kommer de alltid att göra. Älskar dej Johan Olof Zetterholm...




xoxo


3 Pojkar

Hej hej

Idag så ska jag o Johan ha pojkarna sovandes hos oss :) Terese ska jobba i mon o dagis är stängt så då ska dom få sova hos oss. :) Mysigt tycker jag. Hoppas bara att dom tar sovmorgon i mon, har ju inte klivit upp tidigt sen jag vet inte när. Victor sover ju lääänge men de finns ju två andra som tydligen tycker om att vakna tidigt.. =(

Vi ska äta hemagjord Pizza idag *mm* såå gott det kommer att bli. känner redan hur det rinner i munnen på mej.

Håller på o fixar i ett rum nere i källaren, jag ska ha det som torkrum till tvätten är så trött på att ha den i Rockys rum o ta plats när de inte är så stor plats där ändå. Så det kommer nog att bli bra. =)

är bjuden hem till mor o pappa i mon på mat, tackar vi för så slipper Johan göra mat. Det är han som är kocken i vårat hus kan ju inte laga mat jag. o han är så duktig min Älskling.

Ne nu har jag inge ork att sitta här med. ska pussa på mitt hjärta.


xoxo


2009

Det har vart mitt bästa år hitills =) Jag har fått min stora kärlek här i livet, Johan Zetterholm. men jag har osså förlorat en stor kärlek min hund Arraz.. Lev i frid arraz..

Jag blir så irri på att folk inte kan bete sej som folk, utan måste vara så mkt bättre än andra, lev erat liv o låt vi leva vårat. ni måste vara så avundsjuka när man håller på så här. en massa skit snack o andra idiotiska saker. Lägg av!

Ne men jag vet att 2010 kommer att bli Mitt o Johans år. jag bara vet det! det finns ingen som jag älskar så mkt som min Johan. o jag  vet att han älskar mej lika mkt. Det är vi två o ingen kommer att kunna ändra på det.
Ne så låt oss vara
...  

Nu ska jag eld o grejja innan Älsklingen kommer hem...

 

xoxo


RSS 2.0