God Morgon :)

Ja på Brogårdsvägen är vi uppe i tid :) Eller jag o Loke iaf pappa o rocky sover fortfarande och snart ska Loke göra dom sällskap i drömmarnas värld. Han ska sova frukost! ♥
 
Idag så ska jag o min kära mamma ha en Valbo dag :) det gillas Johan ska vara hemma med Loke :) han sa att jag absolut inte får handla nå till Loke han eller Rocky utan bara något till mej själv. ;) men de är så svårt brukar bara handla till dom 3 jag ;) mkt roligare än att handla till mej själv ju :)

igår kväll så hade vi en super mysig fredadskväll Loke somnade efter 19 och då började vi med maten grillad kyckling och potatis sallad och lite goda såser och ett glas vin till :) Mmm så gott de va :)
sen vart de soffmys som bara vi kan ;) ♥
 Helt underbart kan jag säga att få sitta hemma och mysa med kärleken o veta att våran prins sover gott på övervångingen. :)
Det kunde jag inte tro för 3 år sedan att jag skulle ha världens finaste sambo och underbaraste son ♥
 

ne nu ska jag lägga Loke så han får sova en stund.

puss & kram


Namsdag ♥

Hallo :)

idag så har mina 2 älsklingar namsdag det är ju olov Idag  så grattis till mina underbara pojkar ♥♥

Har vart till Ockelbo på fm med mamma o victor. skulle ner på efterkontroll o kolla så allt va bra efter förlossningen. :) allt såg jättebra ut :)

Handlade lite gott till ikväll med :) fredagsmys ♥ det blir grillad kyckling o potatis med en god sallad o sås, osså blire nog ett gals vin skulle jag tro ♥ Godis har jag osså köpt man kan ju inte ha en mys kväll utan godis heller ;)

Lillhjärtat sitter i sin babysitter och pratar med mej för fullt ♥ mamma förstår precis ♥ go ungen min. som snart blir 3 månader ♥



Mina älsklingspojkar som har namsdag idag ♥♥♥



Mammas Axl Rose 


Fredagsmys!

God kväll :)

Tänk vad veckorna rusar förbi mej, redan fredag och jag undrar vart alla dagar tar vägen.
Älsklingen har åkt o köpt pizza o Loke sover :) så jag o älsk ska luta oss i soffan med ett glas vin och kolla på film :) Fredagsmys!

va hem till mamma o pappa o hälsade på dom kom ju hem från Ullared idag jösses vad kläder dom hade köpt till Loke :) så det blir för mej att åka till Ikea och köpa en till Byrå till han så han får plats med alla sina kläder :)
även faster anna hade ju köpt till han när hon va i kreta. =)

idag så tog jag med mej familjen och åkte till Sandviken och handlade lite på Rusta, Dollar och Ica Maxi :) O du Marina jag behöve inte fråga personalen och visa mina varor idag ;) haha

Imon ska jag gå fram o kolla lite på alla som har Loppis vem vet kanske gör nå fynd med ;) vem vet...


tavlan jag beställde till Loke super nöjd.


skorna han fick av farmor :) lite stora nu men snart så kan vi anväda dom :)


fick han av faster anna :)


dagen Loke :) mammas solstråle


dagens rocky :) mammas allt.


men vad äre som händer i Norge då?? nytt Terrorrattack, herregud säger jag bara vart är världen på väg igentligen.?! Är det detta samhälle vi ska låta våra barn växa upp i? helt sjukt tycker jag.


Nu kommer maten


pusshej

Födelsedagsbarn!

Halloj :)

Idag så är det ingen vanlig dag på Brogårdsvägen, nej det är nämligen Rockys 7 årsdag :).. Och den har vi firat må tro. Vi började med en mysig frukost och Rocky fick välja vad han ville och det blev en Ostfralla med ost och skicka på :) det gillades kan jag lova. sen blev det en promenad och lite mera mys när vi kom in. Ikväll så ska han få sin favvorit rätt nämligen kebbabpizza han blir helt tokig när vi äter det. Så vi har gjort det till en tradition att han får en egen när han fyller år. Lill hunden mammas. hela 7 år ;)

Lite senare idag så blire en sväng till Säljan för att hälsa faster Anna välkommen hem. tror att hon är lite nyfiken på hur mkt Loke har växt under dessa 2 månader som hon har vart borta :)


Loke sitter i sin babysitter och pratar med tv:n han älskar att sitta i den och kolla på tv, goooo ungen min.





slänger in en bild på födelsedagsbarnet!

 

God morgon

God morgon.

Här sitter jag med min kaffekopp i handen och Loke sover frukost :) Johan ligger uppe o sover han tog semester resten av veckan :) Det gillas så han får vara hemma med oss lite :)

Idag så äre BVC som står högst på schemat ska bli kul o se hur mkt han har gått upp i viket nu :) mammas lilla prins som inte är så liten nå mer. Herregud vad fort det går. Mamma hinner inte med dej Loke. Sen blire fika med moster Terese och kusin Albin, han ska in före oss och kolla synen så då åker vi tillsammans.
Måste beställa en klipptid med, mitt hår ser ut som hej kom o hjälp mej.

Och imon är det en stor dag för då kommer faster Anna hem från utlandet :) som vi har längtat efter henne hon åkte ju den 15 Maj så hon har inte sett Loke på 2 månader jo bara på kort med det är ju inte samma sak. Så det kommer nog att bli en stor överraskning för henne att se lillprinsen igen :) så imon kommer vi nog att spendera våran dag i Säljan hos farmor/farfar och faster :)


Nu är planerna i full gång för prinsens dop ska ringa kyrkan idag och kolla o beställa inbjudningskort, gud vad folk man har runt omkring sej vi ska bara bjuda familjen och dom närmaste vännerna :) det får räcka tycker vi, man kan ju inte bjuda alla man känner. Först var jag inne på att ha dopet i Hyttan men vågar inte riskera om det skulle bli regn, det skulle ju inte vara så kul. Det är ju prinsens dag och den ska vara oförglömlig för oss.





Puss hej



God morgon!

Jaha ny vecka igen, dags att komma in i vardagen igen. Helgen som vart har vart kanon. I fredags så va vi bara hemma och tog det lugnt. Grillade och drack vin satt hemma o myste i soffan bara jag o min älskling. =) Loke sov så fint hela kvällen och natten så vi fick egentid och bara tog hand om varandra! Uppskattas verkligen.

På lördag åkte vi till mormor o morfar o sa hej då, dom åkte till Ullared då och ville dom säga hej då till Loke :) sen så drog jag o anna in till viken och gick i affärer och åt lunch. =) skrattade mkt som vanligt så jag hade ont i magen hehe ;) sjöng med till låtarna så det ekade i bilen ;)

På kvällen så hade vi tänkt ha en repris från gårdagen men de blev ju inte så morfar försvann i skogen så vi lärade ut o leta efter han. Efter mkt om o men och spring i skogen fram o tillbaka så hittade vi han vid 10 tiden på kvällen. Så det vart bara att åka hem och duscha o ta en macka sen va de typ sova. Helt slut efter att ha letat han. Tack snälla rara underbara männsikor som hjälpte oss o leta efter Morfar! Och tusen tack Emmy o Marina som satt barnvakt till Loke så vi kunde leta. Ni är guld värd alla. Tusen rosor till er!

I går var det full fart hela dagen, började med att Moster/gudmor Anna kom på morgonkaffe och en 500 =) sen vidare hem till Marina på en kopp o lite prat. :)
När jag kom hem så vart de lunch och sen kom Erik, Jeanette och lilla Evelina och hälsade på :) Blev kvar några timmar satt ute och fikade. :)

På kvällen så kom Mogge hit och drack några öl med Johan och Sandra kom in o drack nått glas vin med mej :)
sen vare dags att natte en trött Loke. Sen en lugn tid i soffan och filmen Zodiac ;)


Idag hade jag tänkt hälsa på Jessica om hon svarar ;) kanske hinner med Marika osså vill ju se bebismagen nu :)


puss puss

några bilder


mammas pojke


mammas rocky


mina älsklingar


Jag måste ju bara vara den lyckligaste i ett par skor!


2 månader ♥


Idag blir våran skatt 2 månader ♥


Dålig uppdatering!

God kväll.

Ja min uppdatering har inte varit den bästa på senaste tiden :( känns inte som jag hinner med att Blogga nu. men fråga mej inte vad jag gör om dagarna/kvällarna. :)

Men i onsdags så åkte jag Loke och Rocky ut till stugan och gud vad mysigt va hade det Loke somnade vid 21 och jag o rocky gick ut på bryggan med en Bacardi o satte oss där o bara njöt av den varma sommarkvällen, sen tog vi ett dopp o vidare in i sängen o la oss. Loke väckte mej 07 morgonen efter med ett leende som bara han kan bjuda på :) mammas kille.


 han har verkligen inte mammas morgonhumör

Gjorde frulle åt Loke sen somnade han om igen, så jag o rocky tog våran frulle ute i morgonsolen :) helt underbart! sen på fm så kom Emmy, Liam, Suz och sebastian ut till oss o badade o dödade några timmar med oss :) tack för en mysig dag! :)

sen på torsdags kväll kom Älsklingen (som har jobbat em) ut till oss :) fredagen va det inte så bra väder men jag skulle bada en gång till hade jag bestämt mej för :) så det var bara att hoppa i fast det va skitkallt. :)

Liam och Sebastian badar :)

 

skön sommarkväll på bryggan :)


mammas rocky älskar att vara i stugan :)

stugan :)

 

 


marknad

God morgon eller förmiddag väl sjävla :)


Underbart väder nu :) helt perfekt tempratur ute o inge sol som ska blända mej o lillprins :) så nu kan vi vara ute utan att hålla på att dö, så idag står marknad på schemat med mormor och moster! får se om vi gör något fynd. Hoppas att jag hittar en Guns´N Roses till Loke =) Osså ska jag kolla på en älg tavla till mej, det är ju en tradition för mej att köpa en sån :)


Måste bara säga att min prins har blivit så duktig nu, han håller upp huvudet själv jättelänge nu :) mammas underbara. Och igår så somnade han kl 8 o vaknade 02,35 o ville ha mat sen somnade vi igen o vaknade halv 8 =) det gillar mamma 


ne nu ska vi göra oss klar för marknad.

Puss puss 


RSS 2.0