Vårkänslor

God förmiddag mina kära läsare ♥

Grattis Daniel & Vicktoria till eran dotter.

Visst är det ett underbart väder som erbjuds oss idag?! Jag bara njuter av att solens strålar lyser på oss och fåglarna kvittrar så vackert. Snön smälter på taket och droppar ner på marken ♥ Ja alla årstider har ju sin charm.

Nu när våren kommer krypande fram så kommer ju sommaren snart och alla ska börja banta, men det skiter jag i jag är nöjd med min kropp jag vill inte vara trådsmal utan jag personligen gillar kurvor Jag har inget att skämmas över jag menar jag har ju förr barn klart att det sätter spår på kroppen, så varför dölja något som man ska vara stolt över?! Alla är fin på sitt sätt huvudsaken är ju att man är frisk o kry. Så jag kommer att skita fullständigt i vad banta heter!!

Lilleman sover middag o jag sitter här med mitt kaffe o en annanas :) o njuter av solen :) Johan har vart här o fixat med badrummet snart är det dags för kakel o sen är det KLART!!! Åhh vad jag ska njuta av att ligga i badet  och att bada med Loke o alla hans 1000 leksaker som ska vara med ♥Jag bara älskar denna bild. Jag o Johan är så glad att vi valde Anna o Micke som gudföräldarar till Loke, det var ett självklart val för oss. Vi vet att dom kommer att göra allt för Loke, o ser till att han har det bra! Vi frågade Anna o Micke redan innan Loke föddes om dom ville vara gudföräldar. ♥ Tack för att ni vill vara en del av Lokes liv! =)

Ne nu ska jag hänga tvätten som är klar!

Hoppas att ni får en fin dag

Mammas allt <3

mms_img-89613208 (MMS)

Mammas allt <3


Underbara väder!

Godkväll mina kära ♥

Måste ju bara börja med att säga vilket underbart väder det har vart idag :) jag bara älskar såna dagar! Synd att jag o Loke inte har kunnat vara ute o njuta av dagen. Han är förkyld har feber o hosta :( så vi har vart inne o kurrerat oss idag!
Det började i Onsdags med gringihet o feber till o från så jag misstänkte tänder o vipps i går dök andra tanden upp ♥ Dom är ju så söta så :)
Men jag o Rocky gick en promenad i skogen när johan kom hem så skönt det var!

Det va meningen att jag o Johan skulle vara barnledig imorgon och göra nå skojj o Loke skulle sova hos farmor o farfar men det blir att vara hemma o mysa o friskna på oss istället! :)

Idag så blir det lättlagat Johan har åkt o köpt Pizza till oss :) bara hoppas att lilleman vill sova ikväll/natt. Igår somnade han 7 vaknade halv 8 o grinade till kvart i 9 stackarn han hade ont i munnen o feber :( men sen sov han hela natten o vaknade 8 i morse :)
Sen har det vart full fart hela dagen lång så han är ju pigg iaf vilket är skönt.


Fösta leendet ♥Hejsan fina ni! Hoppas att ni har en bra d...

mms_img170254356 (MMS)

Hejsan fina ni! Hoppas att ni har en bra dag? Det har vi, fast natten va inte den bästa igen för Lilleman vaknade vid halv 11 somnade om vid halv 2 o sen vaknade vi vid 5 imorse igen! Men såna nätter har man ju räknat med, kan ju inte vara en dans på rosor hela tiden fast man har barn! Älsklingen kom hem med blommor idag igen <3 han är för underbar min Johan<3 2 buketter denna vecka :-) Ikväll blir det pizza o Melodifestivalen o slapp i soffan med en likör 43! Underbart tycker jag! Ne nu blir det lite kaffe.


Godmorgon världen! På jädraåsvägen så är d...

mms_img9446126 (MMS)

Godmorgon världen! På jädraåsvägen så är det bara jag som är vaken. Loke vaknade vid 7 o ville ha lite gröt sen somnade han om igen:-) kan bara säga att jag älskar min ensam stund på morgonen då jag får sitta med min kopp i fred o njuta innan Lilleman vaknar o det är fullt ös igen <3 Nu kryper han iaf :-) eller han kryper några steg o sen lägger han sej på magen o ålar igen. Kan inte fatta att det har gått så sjukt fort tiden med Loke, känns ju som att vi knappt hinner med i hans fart :-) det är så roligt med han nu! Mammas hjärta! Idag så ska vi på kalas det är kusin Rasmus som fyller år på onsdag men då är han ju hos pappa sin så vi tar det idag :-) Loke älskar att leka med sina kusiner. O dom älskar Loke <3 det är kärlek rakt igenom <3


RSS 2.0