Trött...

I tisdags så fick jag järntabletter utskriven av barnmorskan är så trött hela tiden kan inte hålla mej vaken :( tycker så synd om Johan.. :( så jag hoppas verkligen att dom hjälper.


Ikväll så ska vi till Säljan Anna fyller år idag :) Grattis grattis! så jag måste kolla efter en present nu när jag slutar skolan har en aning om vad jag ska köpa så de är ju skönt de. sen så får vi se vad kvällen har att erbjuda, beror ju lite på hur Johan mår osså han har ju vart sjuk hela veckan typ hög feber som inte vill ge med sej :( min älskling då :( <3


Imon så kanske Peter Annica och Victoria kommer o hälsar på men de beror osså på hur Johan mår vi vill ju inte smitta lillskruttan så hon blir sjuk. så underbar unge <3<3 vill verkligen att de ska bli Maj nu så hennes kompis vill komma ut till oss <3<3 Mamma och Pappa längtar efter dej lillhjärtat!


Vill åka till Valbo med får se om plånboken osså vill åka dit man får ju inte så himla mkt över när man pluggar :/ så de är ju lite trökit men men bara att bita i det sura äpplet o leva på :) det kommer en dag då jag har jobb förhoppningsvis. =)

 

ne nu ska jag forstätta med mitt..

 

puss på er därute.


Lyssnat på mitt lilla hjärta

Ja som rubriken lyder så har vi idag vart till Barnmorskan och lyssnat på vårat lilla hjärta <3 vilken upplevelse att ligga där och höra att det lät bra inne hos älsklingen. <3 Åhh vad du är efterlängtad mitt trollunge inte bara av mej och Johan utan även min familj och vänner <3. Vill verkligen att det ska bli Maj nu så du kommer. <3 Är i vecka 26 nu. (25 plus 2)


Bebisen.

Den här veckan blir din bebis drygt 23 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram.

 

Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen är nästan helt färdigutvecklade.

 

Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet.

 

Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna försörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

 

Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu har c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.

 

Du

Övre delen av din livmoder är nu c:a 6 cm ovanför din navel, och du kommer fortsätta att växa ungefär 1 cm per vecka. Om du har ätit balanserat och närigsriktig kost har du förmodligen gått upp omkring 7-10 kg fram till nu.

 

Eftersom bebisen ligger högre upp i buken nu så kan det hända att du ibland upplever att det gör ont under revbenen.







Går hyfsat bra i skolan, men trivs fortfarande inte där och i slutet på Februari så slutar Jennifer och hur ska det bli då?? kommer att sakna henne kan jag lova. Men men ska göra mitt bästa och förhoppningsvis är jag därifrån snart.

Måste åka och kolla efter en present till Anna hon fyller år på fredag! :) vad ska jag köpa?! jag vet inte... Får kolla på fredag när jag slutar tidigare om jag hittar något som kan falla henne i smaken. =)


♥ ♥

Hur kan man älska något man inte har sett?! det undrar jag men ändå älskar jag knoddas så mkt. Älskar att känna h*n leva om i min mage ♥ Kännslan om att jag vet att det finns något där som växer o knakar o inom en tid kommer ut till oss känslan är obeskrivlig ♥ Mamma älskar dej hjärtegull. ♥


♥Kärlek ♥



vecka 23 plus 5




Börjar känna lite småpanik nu det är bara 3 löningar kvar innan h*n kommer ut o vi har inte en barnvagn eller bil stol än :/ måste fixa de snart. Jessica ska kanske sälja sin vagn så vi kanske ska köpa den :) o kläder ska jag in till valbo o kolla lite efter, men de finns ju inte så mkt Vår och sommarkläder än så de måste väntas med ett tag.



ne nu är älsk på väg hem.♥



puss puss


2010 ett år att minnas

Ja jag kan verkligen inte klaga på året 2010. Jag och min älskade Johan förlovade oss den 30 Maj 2010, firade 1 år den 19 juni 2010, fick reda på att vi ska ha barn den 26 agusti 2010 =) verkligen vårat år <3 Älskar dej så otroligt mkt Johan Zetterholm <3

 

 

Nu sitter jag i skolan o ska göra lite tester inför det stora provet som kommer inom kort, 14 moduler ska jag klara av :/ sen när det är klar är det bara att gnugga geniknölarna för programering. Hoppas bara att det går bra! :) o hoppas att jag hinner gå klart kursen innan "knoddas"vill komma ut till oss.. skulle vara skönt att ha kursen klar när bäbis är här :)

 

 

 


Mamma= Jag!?

Ja gått folk nu har det slagit mej att jag ska bli Mamma. herregud klarar jag det? Vet jag hur man ska vara som mamma?! Jag vet ju bara hur min mamma är mot mej o mina systrar. Jag vill vara Lika min mamma en lika bra och duktig mamma som hon är. klarar jag verkligen av det?! Jag som är så beroende av min mamma. Och nu ska jag bli en mamma själv. Skrämmande tanke nästan men ändå så kul. Jag kommer att göra allt som står i min makt för att bli en bra mamma till mina barn. Jag vill kunna finnas där som en vän, som dom kan prata med genom livet svåra stunder, och skratta med när allt bara flyter omkring. men ändå ska jag vara en mamma som har sina regler som måste följas mm.
JAG SKA BLI EN BRA MAMMA. JAG KAN! JAG VET. =)


Johan behöver jag inte oroa mej för. jag vet att han kommer att bli en underbar pappa <3 han kommer att göra allt för sina barn skydda dom, älska dom, följa dom på deras väg genom livet. Jag kan inte hitta en bättre man att skaffa barn med. Johan du är Bäst. Jag vet att dina barn kommer att se upp till dej vara stålt över dej. älska dej över allt annat. Precis som jag <3




Hoppas att det nya året blir erat år mina vänner :)



RSS 2.0