Köpte denna fina ljuslyckta idag :-) älska...

mms_img569677774 (MMS)

Köpte denna fina ljuslyckta idag :-) älskar ljus o lyktor i alla dess former!


Godkväll

Godkväll mina kära läsare!

Dagarna bara rusar förbi oss tycker jag, man hinner ju inte med allt som ska göras känns det som!

Lilleman sover sött i sin säng o jag har städat lägenheten, så nu sitter jag här en stund med en kopp te med honung i, har ont i halsen :/ det är bland det värsta jag vet man kan ju knappt svälja för det känns som att någon drar en kniv genom hela halsen :( synd om mej nu..

Gissa o Loke gör framsteg?! Idag när jag höll på med maten o han lår på golvet o ålade sej fram o tillbaka till sina leksaker, jag gick in i sovrummet en snabbis och kom tillbaka o gissa vad Loke gör??? Han sitter upp han har satt sej upp helt själv?! o jag missar det såklart :( Mammas duktiga hjärta ♥ Och tanden syns mer o mer för varje dag som går :)

Annars så händer det inte så mkt i våran vardag utan vi kör på i samma spår än sålänge :)


Gud vad jag älskar er 2 ♥ Ni är mitt liv, min luft min anledning till att jag kliver upp ♥


Så här glad blir man när man ska åka till Farmor & Farfar- gotoll♥

Ne nu ska ja göra lite nytta!


Puss & Kram


Godmorgon mina kära! Lägger in en morgonbi...

mms_img-23684532 (MMS)

Godmorgon mina kära! Lägger in en morgonbild på Lilleman<3 Han älskar att ligga på golvet o åla sej fram, man vet aldrig vart man kan hitta honom nu nå mer! En dag så hittade jag honom bakom soffan där låg vi o lekte tittut ;-) Älskade Lilleman vad mamma älskar dej <3


Godmorgon mina kära!! Natten har inte var...

mms_img-50229941 (MMS)

Godmorgon mina kära!! Natten har inte vart den bästa för Lilleman han har fortfarande hosta o det rinner lite ur näsan men det har avtagit något iaf :-) Annars då!? Jo Loke har börjat att åla sej fram o vi väntar med spänning på att dom fösta krypstegen kommer. Man ser att han försöker men det ena benet hänger inte med riktigt! O när han väl står i krypställning så är det så halt på golvet så han halkar! Men han ålar sej fram iaf :-) Tänderna lyser med sin frånvaro fortfarande :-/ sega jäkla tänder!! Idag så ska vi ut på en liten promenad jag o Lilleman så vi får lite luft, det behöver vi nu efter att ha vart inne nästan en hel vecka! Det va lite från oss, nu lite kaffe o sätta sej o kolla när det finaste jag vet sitter på sin matta o leker! <3 Puss o kram


Grattis underbara älskade unge på 8 månade...

mms_img-77320671 (MMS)

Grattis underbara älskade unge på 8 månaders dagen <3


2012.

Hej mina kära läsare ♥

Hoppas att ni hade det en mysig nyårsafton?! Det ade vi fast både Loke o Johan är sjuka :( vi år´t lite god mat och drack lite gott Suz kom in och firade in det nya året med oss oxå! :)

Som sagt så är Lilleman sjuk han har fått en förkylning snorig o hostar hela tiden, gud vad det gö ont i mamma hjärtat när han är sjuk! Jag kan mer än gärna ta hans förkylning bara han slipper den. lilla gubben min. ♥

Men tänderna verkar lysa med sin frånvaro :/ ingen skymt efter nå vita taggar som vill komma upp! men dom kommer väl dom med så smningom :)

Idag så blir det inte så mkt gjort bara vara hemma o städa undan lite, och förhppningsvis så kommer elektrikern i morgon så jag får lite ström i mitt kök så jag slipper ha micron o min tassiomo i hallen.. och jag vill ha upp lite lampor i mitt köksfönster!!

Till helgen som kommer så kommer nog flickvännen med familj på besök så jag måste fixa iordning deras rum, nu när dom äntligen har ett :) så dom slipper sova i vardagsrummet :)

Ne nu ska jag fixa lite!

God fortsättning alla. ♥

Puss o kram

RSS 2.0