1 år

Idag har jag och min underbara älskling vart tsm i 1 år :) kan inte fattat att det har gått så fort o de blir bara bättre o bättre :) lika kär än om inte mer



Ser fram emot många år med dej Johan.


Idag så har vi vart ute i stugan hela dagen o kors i taket jag o mamma har badat men satan så kallt de va, men vi kom i :) sen så har vi legat o solat hela dagen. får se om jag får exem som jag brukar när jag solar.

Nu ska ja mysa med min underbara

puss puss


Ensam hemma

God kväll mina kära läsare. =)

som rubriken lyder så är jag ensam hemma ikväll, Älsklingen är hemma hos André o leker ska hämta han senare. Va så längesen han lekte med dom så självklart så hämtar jag honom. bara för att han är tsm med mej så ska han ju inte sluta att umgås med sina vänner i sandviken. Hoppas att du får en toppenkväll älskling! Jag har tänt en massa ljus o myser i soffan med Rocky jag =) blir en bra film nu på 4:an som jag ska glutta igenom men är trött som fan så jag kommer nog att somna o vakna när Johan vill hem.

Va o kolla på Catrine o Marika när dom tog studenten idag :) Grattis till er sen så vart det mat o tårta hos Catrine :)

Slänger in en bild på ringarna igen bara för att visa er hur jävla lycklig jag är som har min Johan

Det finns inget som kan ändra min kärlek till dej Johan du är det BÄSTA.

nu börjar filmen.

xoxo


underbar dag



Mitt liv är så prefekt just nu, allt känns så bra som det bara kan göra. Jag har världens bästa sambo o familj. Den bästa man kan önska sej.

vädert är ju underbart med sommar o sol *lovley* Rockys stora syster är här idag :) Johan har följt med svärfar till Åre o hämtat en bil så då fick Donna va här med oss idag :)

Ska grilla hos Mor o Pappa ikväll älskar att grilla o sitta ute på kvällarna o äta helt lovley, vecka 26 går jag på mitt sommar schema o avlsutar vecka 32. :) såg att jag fick några dagar med Jessica med KANON!

ne nu ska jag dricka kaffe o njuta av solen strolar mot mej.

xoxo


RSS 2.0