Himlen har fått tillbaka sin vackraste ängel

Saknar dej <3
Himlen har fått tillbaka sin finaste ängel någonsin.

Idag är det ingen bra dag! Våran älskade Arraz har lämnat oss :( I 13 år fanns han hos oss men idag så fick han se solen för sista gången.
Jag älskar dej Arraz. Men jag vet att du har det bra i himlen nu. du ligger där på ett moln o tittar ner på oss. :) det finns inga ord för hur mkt jag saknar dej. Igår låg jag o höll om dej. du tittade in i mina ögon o jag vet att du sa hej då till mej. Ha det bra min älskade Ängel

Idag så fyller min kära syster år. Grattis grattis på dej <3

håller på o bakar en tårta som vi ska ha till efterätt i mon ska till anna o micke o äta med mor o far. så det kommer att bli trevligt..


Vit Jul =)Ja det ser ut som att de kommer att bli en vit jul :) som jag har längtat efter denna snö så kom allt på en gång. Johan va inte så glad på denna snö i morse när vi skulle till mor & pappa. Lärade skotta fram bilen den satt fast så vi kom knappt upp. sen så hade bakhjulet låst sej... men de gick tillslut.

Håller på o småstädar lite fast får göra det mesta i mon, för Johan tycker inte om när jag städar han säger att de knappt går o prata med mej då. haha men jag tycker att de är kul o städa o lyssna på bra musik då kan jag hålla på hur länge som helst. :)

Jobbade kväll igår va helt slut när jag kom hem så Johan hade tänt bastun så vi satte oss där med några öl :) inte helr fel va de. =) o kan säga att de gick rakt upp i huvet på engång. vart ju nästan full :P

Mor o pappa ska bjuda på mat ikväll :) de tackar vi för.. Tack snälla mor <3

Tänk att de bara är 4 dagar kvar till Jul, Åhh så fort det går. kommer jag att bli som ett litet barn igen jag verkligen älskar julen. o paket får man ju med. .:) men mest av allt så får jag vara med dom jag älskar mest min familj... kommer att bli kanon...

 

xoxo


Prata!

Hur svårt kan de va att prata?? för mej är det ett stort problem, jag vet inte varför men jag kan inte prata om känslor eller vad jag tänker på. har jättesvårt att öppna mej. jag vet att folk omkring mej lider på grund av detta. Jag försöker att bättra mej, men de är så svårt... :(
Förlåt för att jag är så svår att prata med. eller förstå.

Nu ska jag, johan o rocky åka till stugan o sova kvar. ladda om för att jobbakväll i mon.! ingen höjdare men jag måste ha pengarna.!!

ne nu ska jag ut med boppy o sen packa för avfärd.

xoxo

Kärlek = Johan Zetterholm


Hur har jag kunnat haft en sån tur i kärlek? jag fattar inte att jag har det så bra.
Johan jag har aldrig träffat någon som dej. en kille med så mkt kärlek att ge mej, en sån trygghet du ger mej. Jag älskar dej av hela mitt hjärta skulle aldrig kunna lämna dej. du är mitt allt. sen den dagen jag träffade dej så har mitt liv bara blivit bättre o bättre. du visar verkligen att du älskar mej, bara mej. jag behöver inte ändra på mej för att bli bättre i dina ögon. för i dina ögon så är jag perfekt säger du. När du håller mej i din famn så smälter jag Att få somna o vakna brevid dej är det bästa jag vet. Jag älskar dej Johan Zetterholm

 
                                                                            ROCKY & JAG

 Ska jobba imon. Dag o det har jag aldrig gjort så vi får se hur det går. synd att Jessica inte jobbar dag hade kännts bättre då men de ska nog gå bra ändå.. =) skönt att få göra något om dagarna.... tjärna lite pengar med. de är inte helt fel.

På fredag så ska jag o mina älskade åka till stugan o bara mysa o ha de bra. :)

Gud vilken julkänsla jag får när jag tittar ut genom fönstret, denna jul kommer bli så bra, att få vara med dom man älskar mest av alla sin familj de kan ju inte bli bättre... :)

ne nu ska jag kolla till maten

xoxo

 


4år.

Ja idag så har jag haft mitt körkort i 4 år. tänk va tiden går fooort... känns närsta som att de va igår jag tog de ;)

har spSe hela bildenenderat hela dagen med min syster i valbo idag, så nu kallar jag henne för kooooort anna för hon handlade så mkt :P men inte en enda julklapp till mej :( buhu... :P

Imorse så slog jag o hjärtat upp ögonen 05.11 skiiit pigga va vi med så vi firade lucia vi 2 ;) sen så vart de frulle i sängen till en bra film. somnade om vid 8 o vaknade sen av att anna ringde o sa att vi ska till valbo. o vilket fynd de va där då. kommer dit o ser att Martin Stenmark skulle uppträda där idag. så vi lyssnade på en låt sen lärade vi fortsätta handla julklappar. men nu är jag nästan klar har bara Johans mamma o pappa o farmot o farfar kvar :) så de känns skönt..

nu ska vi hem till mor o pappa o fikar sen vidare till gymmet.

 

xoxo


Erik

Yes såååå glad jag blev över att Erik vann.. :) jag tycker att han va klart bäst.

snart så bär det av till gymmet igen för lite träning. det är så otroligt skönt när man är klar, de är som folk säger att det är en drog. ja måste gymma annars blir jag galen. o jag får ju belöning sen... ;) haha.
sola ska jag göra med. :) brukar ta 15 min efter träningen.. så otroligt skönt att ligga där o bara slappna av lite.

Igår tog vi in granen så mysigt de blev, jag verkligen älskar julen. de är nog den bästa tiden på året eller ja älgjakten kommer ju så klart först men sen äre julen.

O ikväll så ska jag hem till Marina hon ska ha smink party kommer inte ihåg va de heter ;P men de ska bli trevligt. =)

 

ne nu ska jag grejja lite innan Johan kommer hem o de bär av till Storvik för att gymma lite..

 

xoxo


Ny blogg.

Ja som ni vet så har jag bytt blogg. :) vart så trött på min gamla så jag tyckte att de va dags för en ny =) men jag kommer inte överens med inställningarna. :( blir så irriterad. men men syster får hjälpa mej med det när vi ska till henne o micke ikväll för att kolla på Idol finalen :) HEJJA ERIK.....

Nu har jag julstädat lite haft in granen som Johan hämtade idag så fin så =) han är så duktig min pojke. <3 har gjort kola o knäck med men knäcken gjorde johan.. :)
när jag jobbade...

Just ja har ju fått extra jobb på Kremlan i sandviken så jag jobbar med Jessica :) kul kul men de va lite problem med att hitta men de ska nog lösa sej med.

Men vart fan är min snö någonstans?? typ skiiiit borta de är så trökit när de inte är vitt på marken. men men börjar ju bli ganska van med de nu =(


sitter här med färg i håret så jag ska skölja ur de nu...


xoxo


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0