sjuk

Jag tror att jag kommer att bli sjuk :( har ont i halsen trött i kroppen :( går hoppas att det går över hatar att vara sjuk.

O Älsklingen jobbar dubbelt idag =( började klockan 7 i morse o slutar klockan 22. saknar han så mkt, vill att han ska komma hem nu.. så jag får pussa sönder honom lite. <3

Har planterat lite blommor ute så nu blire lite fint ute på min bro, har även satt blommor inne får hoppas att dom börjar växa =) har ju inte grönafingrar jag men ska nog kanske gå. :)

Jag älskar dej Johan Zetterholm du är verkligen mitt allt, kan inte tänka mej en sekund utan dej i mitt liv. allt har blivit så mkt bättre sen du kom in i mitt liv.

Jag tycker att det är patetiskt hur vuxna folk håller på. trode verkligen inte det jag. vuxna människa väx upp


Längesen

ja nu vare ett tag sen jag bloggade sist, har haft fullt upp sen i fredags, började med att jag fick jobba fredag dag sen så höll vi på ute på gården o slängde en massa skräp o eldade johan micke o ove höll på o kapa ved. tack så hemst mkt för hjälpen en stor ros till er.

Lördag o söndag jobbade jag kväll så jag missade Liams dop :( men jag får kolla på korten ist =) dom säger att de va jättefint. :) Idag så har jag jobbat dag. =) så de har blivit en del jobb dom sista dagarna. inte mej emot. har fått reda på att jag ska få vara på Kremlan i sommar med :)

väntar på att mamma ska komma o hjälpa mej med ett par gardiner som jag ska upp med i köket. rosa osså så ska jag ha en rosa duk svarta ljusstakar o rosa blockljus i dom kommer nog att bli jättebra!

I mon blire en valbo dag med mamma :) har ju en syster som fyller 31 imon måste kolla efter något till henne men jag vet redan va jag ska köpa men man kan ju kolla om man hittar nå annat :)

ska hålla på med veden när Johan kommer hem så vi kanske blir klar nångång men vi har ju mkt uppe hos morfar med som ska kapas o klyvas. inte fet roligaste man kan hålla på med. men men vill ju inte frysa heller.

 

puss på er


onödigtvetande

onödigt vetande....

44 random frågor

1. Det första du tvättar i duschen? - håret
2. Gillar du kaffe? - jaaaaa
3. Hur mår du just NU? - kanon
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? - N
5. Berätta om din senaste dröm - att micke slog mej!!
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? - ja
7. Vad vill du ha just nu? - de ska inte ni veta nu
8. har du räknat till 1000 någon gång? - ne orka
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? - slickar
10. Använder du smileys? - ja oftast
11. Har du träffat någon kändis? - Darin
12. Gillar du keso? -ne
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? - rosegarden
14. Hur många länder har du besökt? - 2
15. Är dina föräldrar stränga? - haha nej
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? - ja de vore skoj
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? -  nej väldigt oglittrigt
18. Brukar du hyra film? - de va väldigt länge sen
19. Var kommer du vara på lördag? - hemma
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? -Nope
22. Vad åt du till lunch? -  köttbullar
23. Har du lockigt hår? - nej
24. När grät du senast? - 30 december
25. Har du gått in i en vägg någon gång? - inte vad jag kan komma ihåg!
26. Favoritårstid? - vinter/sommar
27. Vem höll du senast i handen? - Johan
28. Sover du med TVn på? -  ibland
29. Tycker du att du är gammal? -är ju inte 18 längre
30. Är du mörkrädd? -  nej
31. Gillar du ditt liv just nu? - helt underbart
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? - jo
33. Har du bra syn? -  ja!
34. Var är dina föräldrar just nu? - Jädraås
35. Vad har du på dig just nu? -  jeans o en tröja
36. Vad var det senaste du köpte? -  cigg
37. Hatar du mer än 3 personer? - nej
38. Använder du sushipinnar? - sushipinnar?
40. Äger du ett vapen? -  nej
41. Gillar du ditt hår? - ja
42. Gillar du dig själv? - oftast
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? - mamma♥
44. Hur ofta använder du MSN? - nästan aldrig


uppe med tuppen!

Jaha en ny vecka då. undra vad denna vecka kommer att bjuda på! Idag så ska jag iaf skjutsa emmy till sandviken för hon ska köra så jag o liam ska strosa runt i viken o hitta på något första ggn jag är ensam med liam men de kommer nog att gå bra tror jag han är ju så snäll. :)

gympa igår med så jag säger välkommen tränsingsverk, men men de hör ju till känner man att man har gjort något iaf! =)
va o åt i lingbo igår men älsk mamma pappa anna micke terese ungarna mogge o flämming, tror inte att jag kommer ätt åka dit för att äta igen men nu har jag provat iaf! Lingbo åker man bara när man ska på fotboll o inge mer. o snart drar sessongen igång igen. då blire fullt upp för syster o mej igen :) det gillar vi.

Idag så har jag o älsklingen 10 månader :) jisses va tiden går fort har bott i huset i 5 månader med. o sommaren kommer snart :) det känns i magen är så glad hela tiden o solen tittar fram kan inte bli bättre.

ja va gör jag vaken nu??? jo sotarn ska komma mellan 7 o 10...

va hemma hos mamma o städade på vinden i lördags har ju alla mina saker kvar sen jag va mindre satan va grejjer gamla skolkort som jag trodde jag hade slängt men de får jag inte göra för mamma. hittade även en massa skolböcker från gymnasiet som man absolut inte fick ta hem. ojdå! så de kan bli. hittade en massa antäckningsblock med hängde iaf med på lektionerna osså iaf om man ska kolla på mina antckningar! haha ne nu ljög jag!



puss på er


mosters lillasjukling

Är barnvakt till Victor han är hemma från skolan o har ont i huvet o halsen o terese lära åka på möte så då äre ju klart att moster ställer upp o är barnvakt. han sitter o kollar på Lillajönssonligan som dom har sett 1000 gånger men aldrig tröttnar på själv så har jag tröttnat på filmen för längesen. haha han sitter med choklad o chips det får man göra när man är sjuk.

älskar detta väder önskar bara att älskade Johan kunde vara hemma o njuta med mej, men han måste ju jobba. älskade underbara Johan. <3<3 mitt liv min kärlek mitt allt.

ska jobba i monkväll med bästa jessica :D detta gillar vi skarpt, fick jobba i går med mellan 12-22. trodde att jag skulle få jobba med jessica men men får ta de i mon ist! :D

ne nu ska jag mysa med min lilasjukling.

puss på er


Tidigmorgon

Ja klockan är 06.39 o jag är vaken. Vaknade av Johans klocka o kunde inte somna om, så jag äter frukost o kollae på Nyhetsmorgon riktigt mysit har vi =)

Va på gympan igår det va jobbigare än förragången men så skönt när de är klart, så igår va jag duktig gick först till Sarah o drack kaffe o sen hem igen o gympa på de. Känns bra att börja lite sakta men ändå komma igång lite. ska ta Rocky o gå runt Ulftorp tänkte jag men då måste ja ha munngrejjer på han så han inte kan göra nå om det kommer en hund.
ska ju till Vetrinären med han idag med o fixa klorna så Johan ska sluta tidigare idag.
Så min bäbis ska få en spruta så jag är nervös hatar ju sånna grejjer men de kommer nog att gå bra! bara jag som är lite töntig.

puss på er

 




skylt



Nu får ni en bild på min fina välkommstskylt som min snälla mamma har gjort till mej. visst är den fin?! jag bara älskar den


1 år till

Ja annas bil gick igenom nu får hon köra 1 år till :) haha men gud så pinsamt det kan vara att besikta bilen. för det första så höll vi på att missa när vi skulle åka in hann knappt se vilken port vi skulle in i. hur lågnt in vi skulle köra. haha men de gick bra <3

ska nu kolla på lyxfällan o mysa i soffan med Rocky som snarkar brevid mej. gullhunden min. som ska till vetrinären på måndag, vi ska köippa klorna på han. han ska få en spruta det tycker jag inte om, tycker mamma synd. mammas lilla älskling. <3<3

xoxo


Långpreomenad

Tog en långpromenad älsklingen, Rocky o jag. gick runt Ulftorp skönt vare när man kom igång men så trökit innan man kommer igång, då vill jag bara vända o gå hem.! så nu är Rocky skit trött o ny duschad min lilla hund. =)

ska följa med anna o besikta bilen ikväll, får se om subban gå igenom.. men de tror jag nog. Va hem till Emmy o drack kaffe o pratade ihjäl en stund. :)

Mor gjorde en jätte fin Välkomstskylt till oss igår. :) så ska sätta upp den sen de kommer en bild senare. men ni kommer att bli så aviss iaf anna ;) haha

puss på er.

xoxo





3 barnsmor

Är 3 barnsmor ikväll/natt mina syskonbarn ska sova hos oss inatt för Terese ska jobba imon. Albin sover redan o Victor o Rasmus ligger i soffan o äter godis o kollar på Jönssonligan. :) Hoppas på finväder i mon så vi kan vara ute o leka =)

Påskhelgen är nu snart över har vart en trevlig helg, Långfredan jobbade jag kväll sen hem till syster o micke vidare drog vi till folketshus där vare fest :) kom hem id 3 tiden.
Lördagen vart vi bjuden på mat hos svärmor o svärfar mkt god mat o påskägg fick vi med :) sen på kvällen åt vi mat med anna o micke, ove marina suz o lollo kom dom med. pojkarna satt i tv rummet o vi i köket o spelade "med andra ord" mkt skratt blev det =)

Åhh vilket liv det är nu jag fattar inte att de ska bli såhär herregud i är äl vuxna människor eller?? Jag vill bara väl o försöker. Tack Emmy för allt du har gett mej o hjälp mej att jag lär säga ifrån till folk, att dom inte får köra över mej hur lätt som helst. så tack snälla Emmy.

Nu ska jag mysa med mina pojkar.

xoxo


RSS 2.0