Godmorgon!

Jag måste börja med att säga förlåt för att jag är så dålig på att höra av mej nu förtiden, men det är fullt upp på Brogårdsvägen. Det rustas o packas för fullt.
Vi ska vara ute ur vår lägenhet den sista December. 
Så vi har att göra. Och nånstan där i mellan ska vi hinna vara Mamma & Pappa med.

Vet inte när jag ska hinna och åka o köpa dom sista julklapparna heller :/ har inte så många kvar mest kvar är Loke. =)

Måste bara ge  1000 rosor till våra familjer som ställer upp och har Loke så mkt som dom kan så vi får göra klart i lägenheten :) ni är underbara ♥

Vad bra det blir i lägenheten är så nöjd med vårat val av tapeterna i vardagsrummet o eldrummet :) vart kanon. resren av väggarna i hela lägenheten är vit, förutom i vårat sovrum där är det Betong!

Nu ska dom börja med kök o badrum med =) kommer att bli så bra! skönt med en större lägenhet o ett eget rum till Loke med ♥

Loke växer som han ska o mår bra allt händer på engång nu tror jag det är nå nytt varje dag som kommer några nya ljud eller lekar! så kul att få följa hans utveckling. Lilla underbara Loke ♥

Ne nu ska jag äta lite frukost!


Puss o kram

Igår va lilleman tomtenisse på första adve...

mms_img137907362 (MMS)

Igår va lilleman tomtenisse på första advent! O det va den sötaste tomtenissen jag någonsin har sett i mitt liv <3 idag va vi vill bvc o nu väger vi 9700 & är 72 lång! Mammas stora killen <3 allt ser jättebra ut med hans utveckling!


Gud vad jag älskar dej du underbara Loke <3

mms_img-64283115 (MMS)

Gud vad jag älskar dej du underbara Loke <3


Godmorgon!

Idag har vi fullt upp hela dagen, först så ska jag till Tandläkaren nu på förmiddagen :/

 sen så kommer Marika & julie hit.♥ Vilket vi ser mkt fram emot. Sist jag såg henne så va hon bara 2 veckor gammal så det ska bli spännande o se hur mkt hon har vuxit!
Marika är ganska nyfiken på Loke osså han va ju 3 månader gammal då. O han har ju vuxit! Så det ska bli kul umgås med våra bästa o dricka lite kaffe!

Det är ganska konstigt att Jag o Marika fick barn nästan sammtidigt. Jag fick Loke den 10 Maj o hon fick Julie den 31 Juli :) O hon är min bästa vän vi lekte mkt ihop när vi va mindre, o har alltid hållit ihop kan man säga, fast vi inte pratar med varandra varje dag så vet vi vart vi har varandra!
Det kan gå månader innan vi ses, sen kan det komma ett sms där det står "jag vill ha kaffe sätt på lite".

Sen när dom har åkt så är det dags att börja packa ner lägenheten, vi ska börja köra lite grejjer på söndag o då ska så mkt som möljigt dit så att det inte är så mkt kvar när det är dags att flytta!
Jag ska åka o köpa flyttkartonger imon, men har några hemma nu så jag ska börja lite smått ida redan!

Ne nu hinner jag inte sitta här med.

Hade så bra ♥

Morgonpigg Loke som älskar sin fåtölj o le...

mms_img-94993593 (MMS)

Morgonpigg Loke som älskar sin fåtölj o leksaker <3


Förlossningen

När fick du reda på att du var gravid? 25 augusti 2010
Blev det en chock? Ja det blev det, vi hade försökt men det hände aldrig något. så oerhört efterlängtat 
Hur gammal var du?
22 år
Hade du mycket halsbränna? Nej inget alls.
Spydde du mycket? fram till vecka 18. 
Var det någon favoriträtt som ändrades? Ne kunde äta allt som vanligt! Men vart dödligt sugen på Coca cola som jag i vanliga fall hatar! 
Hade du mycket foglossning? Lite grann 
Hade du sammandragningar? Ne de hade jag inte 
Ditt sf mått som störst?
35-36
Har du fått bristningar? Några få! De flesta kom efter graviditeten tråkigt nog.
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Var övertygad om att det var en liten flicka ända tills förlossningen o de kom världens underbaraste lilla pojke 
Vad hoppades du på? Spelade ingen roll alls! Ett friskt barn!
Hade du mycket vätska i kroppen? Det kom lite dom sista 2 månaderna
Hur mycket gick du upp i vikt?
14 kg
Hur ser du på graviditeten idag? Underbar känsla att veta att han har bott o grott i min mage, men samtidigt hatade jag den ständiga oron att något va fel mm. 
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Det hade jag inte tänkt så mkt på hoppades bara att min bebis skulle vara frisk o ha 10 fingrar o tår.
Gick du över tiden? Ja, 3 dagar.
När började din förlossning? Började på kvällen den 9 Maj 
Hur lång tid tog det? Han kom den 10 maj 19,54
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 3 cm 
Vad tyckte du var jobbigast? Första tiden hemma efter förlossningen, varken jag eller Johan visste vad vi skulle göra o va rädd att göra illa Loke. 
Var du rädd för något?
Att nått skulle gå fel under förlossningen så att de påverkade bebisen.
Grät du? Ja! :)
Skrek du? Nej, Johan sa att det inte va så farligt
Tog du nått smärtstillande lustgas & ryggbedövning. 
Blev du sydd? Ja
Dragen med sugklocka? Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet? Johan,  BM och två till.
Hade du någon nära med dig? Johan
Hur stor var bebisen?
3742 g & 53cm  lång
Blev det en pojke eller flicka? Pojke
Vad fick hon heta? Loke
Hur ser du på förlossningen idag? jag hade en väldigt bra förlossning
Var allting värt det? Självklart!! Tusen gånger om.








♥ Kärlek

Mitt nyaste inköp :-) så fin lampa o den g...

mms_img-99472786 (MMS)

Mitt nyaste inköp :-) så fin lampa o den ger ett sånt mysigt ljus ifrån sej! Super nöjd :-)


Godmorgon!

Måndag igen o jag tycker att veckorna bara springer förbi mej, men det känns ändå så lågnt kvar tills vi får flytta :/ o snart är det Advent men jag tycker att det känns onädigt att hålla på o byta gardiner nu när vi ska flytta i december, men de känns ju trökit att inte pynta till advent. :( men nån ljusstake ska jag sätta upp iaf men gardinerna o tomtarna får komma upp i nya lägenheten.

Och där händer det grejjer tapetera kommer i veckan o det är bara att sätta upp dom i vardagsrummet, o johan ska måla sovrummet idag. sen så är det hallen o eldrummet lokes rum o kontoret som ska få sej en omgång. :)
Köket o badrummet ska Johan o Karin fixa (våra hyräsväder).

Igår var det Johans första Fars-Dag och det firades med paket o en egen gjord teckning från loke :) pappan i familjen blev glad.
Sen for jag o loke hem till min pappa o johan åkte till sin!

På kvällen vart det mat hos mamma o pappa :) supergott var det ♥

Idag är det nog bara städ som står på schemat o ja lite tvätt osså, men inge mer vi ska ha en hemma dag. täner inte sätta min fot utanför Jädraås gränser idag ;)

Ne nu ska jag försöka få Loke att sova lite frukost :)

Ha en bra dag ♥


Min prins är så duktig som sitter själv o ...

mms_img-69164987 (MMS)

Min prins är så duktig som sitter själv o leker <3


SMS-inlägg

mms_img-20113710 (MMS)


Godmorgon!

Denna natt har inte vart den bästa på Brogårdsvägen någonsin Loke vaknade vid 1 inatt o ville ha lite mat sagt o gjort sen somnade han om igen lika snabbt :) skönt tyckte jag o kröp ner jag med hann precis somna in så vaknar han igen! :/ o va vaken till 4 i natt innan han somnade om.
Så jag är ganska skit trött nu kan jag lova!
Vet inte vad som är på gång känner inga tänder o han har inte feber eller är inte grinig?! Så jag är helt nollställd om vad det kan vara :/.

I morgon så ska jag o Johan åka in till Gävle direkt när vi vaknar o köpa färg o tapeter sen äre det bara hem o börja :) vi hade sån tur att Mormor var ledig så hon får leka med Loke medans vi grejjar i nya lägenheten lite :)

Men jag har lite panik har inga julgardiner som passar till vardagsrummer eller vårat sovrum. Men det får jag ta tag i när tapeterna är på plats, det blir ju lättare att se vad som passar då :)


Har tagit bort min Facebook med :) blev så trött på den sidan dom ändrar ju hela tiden osså finns det inge kul att läsa. Så nu får jag antingen ringa eller gå till folk för att kolla hur dom mår :)
Är lite tomt att inte kolla fb när man vaknar det har ju blivigt en vana att göra det typ det första man gör men nu har jag kommit på mej att jag inte behöver göra det :)

Igår hade vi en fullspäckad dag. på förmiddagen så åkte vi hem till Moster o kusinerna på lite kaffe o glass :) Mogge va osså där o Loke tyckte att han va lite kul för han sirrade på honom hela tiden o skrattade åt honom :)
Efter det så va vi till nya lägenheten o kollade in vad pappa gjorde han är så duktig som grejjar på han!
Sen vart et en tripp till Ockelbo med moster o kusiner för att fylla på kyl o frys lite, vart även en fika på Trillin =)
Vi tog även en tur till min farmor o farfar på lite fika, farfar hade köpt jättegoda bullar till oss ♥

på kvällen så åkte vi hem till Mormor och Morfar en sväng för det va längesen morfar o loke lekte lite, o ska jag vara ärlig så hade nog båda saknat varandra lite för när vi kom så sken Loke upp som en sol så fort morfar kom in i rummet o morfar likaså :) ♥





Ne nu ska jag byta en bajsblöjja känner jag :)

Puss hej


God morgon!

Inatt har det inte vart en bra natt, Loke vaknade vid 02.30 o hade jätte svårt att somna om. Han sover dåligt nu förtiden. Smågrinig och det tar lång tid för honom att slappna av o somna riktgt. Vet inte om det är tänderna som spökar, fast han är ju i en ålder där det händer mycket i hans liv nu!

Igår hade vi Suz o Lollo här på besök på kvällen, trevligt..

Idag så är det dags för Halloweenfest, jag o Marina va i viken igår o fixade det sista, men jag vet inte om vi fick med allt för vi va båda ganska snurrig igår ;) det blev inte många rätt för oss! men det återstår att se ;) ser fram emot lekarna som flickorna ska göra ;) haha.
Jag har lite små panik för jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mej men det brukar ju lösa sej tillslut men innan dess så är jag stressad till 1000! Att jag alltid ska vara ute i sista stund fattar inte att jag aldrig lär mej nångång!!

Åhh i går vände sej Loke från mage till rygg helt själv o både jag o johan såg det :) kunde inte stoppa mina tårar dom bara kom. Jag vet inte vaför men så fort Loke gör något nytt så kommer tårarna som ett brev på posten! ♥

Till veckan som kommer så ska vi börja rusta i nya lägenheten :) så är det någon som har trökit så finns det en unge som ni kan leka med ;) eller måla lite kanske ;) hjälp motages alltid! ;) Längtar tills vi kan få flytta in! Det ska bli så skönt att få större o ett eget rum till Loke så han slipper sova med oss!
Badkar får jag med o tvättmaskin inne. *LYX*
Öppenspis I love it!
Kommer att bli så bra så :)
Fast jag kommer att sakna denna lägenhet osså både jag o Johan trivs så himla bra i den. Bara det hade vart ett rum till så hade vi nog bott kvar!


Jag bara älskar denna bild ♥ Dom är så fina våra pojkar! Detta är kärlek ♥

Puss puss



Kärlekens barn

http://youtu.be/5gQ7BdfrXec

RSS 2.0