hemma med vård av hund.

Rocky har fått fuktinflamation :( så vi måsye smöja morgon o kväll osså ska han ha 3 tabletter på morgon o kväll. så jag är hemma med vård av hund. I början gick de inte så bra med att smörja men nu är han så duktig o ligger helt still. :) han är så duktig min lillapojk. de känns som att man har småbarn kan jag säga, alltid ha koll på han så han inte kliar sej på såret. jag säger åt han o låta bli han tittar in i väggen o är grinig. sover dåligt på nätterna för vi måste hålla koll på han hela tiden. :) så nu är jag småbarns mor haha :)

snart klar i boningarna osså ska bara sopa ur källaren o har  ugnen kvar uppe sen är vi klar. tack underbra mor för all hjälp. <3

har nu sett 3:e filmen Twilight gud så bra den va älskar alla 3 filmer, kanon bra!

 

ne nu ska jag ut o kolla tvätten o pinka med rocky.

 

puss puss


Jag har blivit med Diskmaskin :)

Ja som rubriken lyder så har jag blivit med diskmaskin :) ni kan inte ana hur skönt de kommer att bli.. slippa stå o diska, bara plocka in o sen tycka på en knapp :)... me love...

Har storstädat hela lägenheten nu på förmiddagen, dammat damsugit o torkat golven, har även bytt i sängen så det kommer att bli så skönt att lägga sej ikväll ;) Fast Rocky tycker inte om när jag städar han är rädd för tuss :P lillpojken min då.. :) nu ligger han uppe i sängen o andas ut o njuter av att jag är klar. Träffade Åsas Rottisvalp idag guuuud va söt den är. vill osså ha en men då vill jag att den ska se ut som Rocky. inte en renrasig rottis. tycker att rocky är mkt finare än dom renrasiga. men men grymt söööt va den iaf!

Imon äre lön gillar jag skarpt har typ vart pank hela denna månad men de är ju inte så konstigt dubbla hyror o räkningar till 1000 denna månad så lönen är mer än välkommen ska till Valbo på lördag :) kommer inte ihåg när jag va där sist. ska bara njuta av att jag vet att jag kan dra mitt kort i nån affär om jag vill ;) haha... vilken makt. hehe...

Jobba vill jag osså göra, jessi kan du bli hemma nån dag så jag får jobba?? ;) haha eller ne nån annan kan få vara de så vi får jobba lite igen ;) va ju ett tag sen nu :(

 



Vänskap kallas detta :) <3






Saknar dej <3

saknar dej grymt mkt Arraz <3


puss puss


Helgen!

Ja denna helg hart vart kanon, kan inte klaga. I fredags va vi bjudna till Storvik på kräftskiva hos Hampus, trevligt trevligt. fast då va jag nykter o körde, men jag hade trevligt ändå. fick träffa Andrés tjej vilken trevligt tös de :) sen på Lördag så va vi bjudna till morgan på kräfter hela hans familj o våran famlij plus Flemming o Suz. gott o trevligt sen vare de traditionella kvällståget som va på tur. gillar ju inte att åka tåg men man gör det bara 2 ggr per år. midsommar o kvällståg. Då är det ju gratis skulle ju vägra att betala för att åka detta tåg. men en mkt trevlig lördag kan jag säga :)

Idag så har Jag vart o grattat Marina som fyller 25 :) Grattis smulan kommer med en present på Fredagkväll =) Älsklingen har bakat bröd så det luktar så gott i hela lägenheten =) vi ska börja baka vårat matbröd ist för att köpa både godare o billigare blir det. han är så duktig mitt lillahjärta. Ikväll så ska vi spela Bingolotto haha det va så längesen man gjorde det. Och eftersom det ALDRIG är någon som kommer till oss o säljer så stödjer vi någon annan förening. Ni behöver inte hälsa på våran hund vi kan stänga in han för att köpa en lott... men men vi kan köpa av andra osså om ni hällre vill det så.

Lite bilder från helgen:









 





puss puss


Tidig morgon

Ja nu är man uppe med tuppen ;) haha eller nja kanske inte klockan är ju 08.11 men då brukar inte jag vara vaken :)
Johan ligger uppe o sover än o Rocky brevid mej i soffan. mina underbara pojkar. <3

Ikväll ska vi på Kräftskiva nr 1, ska till Storvik till Johans kompis de blir nog kul fast jag känner nog inte många men de går nog ändå. ska vara nykter o köra med. Imon ska vi på kräftskiva nr 2 till Mogge osså äre ju kvällståg, det ska bli trevligt, osså blire nog lite efterparty hos mogge med skulle jag tro :) så söndag kommer det nog inte att händå så mkt skulle jag tro. =) kan nog vara skönt med en ledig dag då.

Köpt en ny mobil osså en Sony Ericsson xperia super nöjd med den :) den är ju såååliten o fin. Tack älskade Johan för att du är så snäll när jag krånglar. :) du är underbar.

Va med mor till viken igår o handlade lite fick nya skor av henne för att hon är så snäll som bara hon är. sen fika vi lite o handla lite mer. tack för en trevlig dag älskade mor. <3

ne nu ska jag ha lite kaffe :)


Några underbara datum kan jag ju bjuda på :

19/6 -09 Blev tillsammans

9/10 -09 flyttade ihop

30/5 -10 förlovade oss

kommer mera underbara datum lite längre fram i framtiden ;)

 

puss puss


sista dagen på Kremlan

Ja idag¨så gjorde jag min sista dag på Kremlan, eller nja  inte riktigt kommer att jobba timmar men har ingen rad nå mer :( lite trökit har verkligen trivts jättebra men mina arbetskamrater o brukare. :) kommer att sakna men vi kommer att ses igen :) det är ju lite kul i sommar när alla har vart ledig så har jag jobbat hela tiden o nu när jag är ledig så börjar alla andra att jobba. typiskt.

Ska nu sätta mej o kolla på Vad blire för mat? verkligen älskar detta program tycker att han är så bra! Johan tycker osså om han, vi brukar äta det han gör o de är ju såååå gott. han är så duktig min underbara Johan.

Har beställt en ny mobil =) kommer i veckan, verkligen skönt min funkar ju inte så bra nå mer.




Helkväll på akuten

Ja i går kväll så hadejg o johan tänkt ha en myskväll o bara vara :) men ack så fort planer kan ändras, mor ringer o säger att morfar är på väg in till akuten för han har ramlat i en trappa o slagit huvudet i stenplattor hos leif o marianne, så de va bara att slänga oss i bilen o åka upp dit. vi trodde att han redan hade åkt in men när vi kom dit så hade ambulnsen precis kommit så dom sa åt mej att fälja med. Så nu har jag åkt ambulans för fösta gången i mitt liv. jösses så mkt knappar det fanns att trycka på där, jag som älskar att trycka på knppar, vart imponerad jag. väl inne så undersökte dom morfar men dom ville röntka han med så vi fick vänta ett bra tag på det. mamma o helene kom in efter oss så jag hittade på  dom i väntrummet, så dom osså fick komma till morfar. stackarn han fick ligga på en bår helt fastspännd fick inte röra sej eftersom han kanske hade skadat ryggen eller nacken, han fick ligga så från 18.00 - 22.30 då fick vi komma in på röntgen. tänk vilken väntetid de kan vara men de är ju klart det kanske kom in lite mera akutafall imellan. sen vare bara att sy igen skallen igen. men då gick jag ut gillar ju inte att kolla på sånnt jag. kännde att jag höll på att svimma så jag satt utanför o väntade sen fick vi åka hem :) kom hem efter 12. så de va min kväll de.

Ledig i dag skönt, ska vänta på att älsk ska komma hem från jobbet så ska vi upp till boningarna o fixa till det sista. nu har jag golfen så nu kommer han :)


puss puss


Söndagsjobb avklarad

Japp nu har jag jobbat en dag till, gick bra de va ganska stessigett tag, men de gick bra, har ju knappt haft nå o göra ett bra tag nu.

Ledig imon :) då ska jag leka med Jessica :D åka o handla o fika o bara ha det mysigt.. :) me like.

Är klar i lägenheten nu osså :) vi trivs så bra här :) är skit nöjd, o tusen tack kära mor för all hjälp. du är guld värld o även Hoffman som hjälpte oss o bära möbler. det uppskattar vi sååå mkt.

Nu när Johan kommer hem så ska vi ta en promenad i detta fina väder...

 

xoxo


Rut Viola Strid

Önskar att det fanns telefon i himlen, så jag kunde ringa till dig och höra din röst.
Jag tänker på dig idag, men det är inget nytt. Tänkte på dig igår och dagen innan det. Jag tänker på dig i stillhet, säger ofta ditt namn. Allt jag har är minnen och bilder i en ram. Kopiera detta ifall du har någon i himlen som du saknar ♥

Älskar dej Mormor.  ♥


RSS 2.0