Förlovade :)

Jag & min STORA kärlek har förlovat oss jag kan inte med ord säga hur lycklig jag är :)


Kärlek

Kärlek vad är det egentligen?? Jo de ska jag berätta för er att kärlek det är Johan Zetterholm. Min underbara sambo, som jag inte kan beskriva med ord han är allt. Han är mitt allt. jag kan inte andras utan han vid min sida. Jag trode inte på kärlek förän jag träffade Johan han har visat mej allt inom kärlek.

Det pirrar i magen varje gång jag ser han, han får mej att må så bra.

Jag skulle kunna skriva ihjäl mej om min kärlek till Johan, det tar liksom aldrig slut på orden som jag vill få ut. det finns så mkt jag vill skriva men de kan ju bli lite tjatit... men de skiter jag i. alla bode få veta att jag verkligen älskar min Johan.






Vidare till Fas 4 :)

Som ni vet så började jag på Valideringen igår, o då när jag satt där med proven så tänkte jag "Hur f'*n har jag kunnat fatta detta förr???!!!!" fattade inget av det som stog på papprena jag fick de va som Grekiska men jag sa för mej själv Nej Johanna nu får du inte ge upp, du kan detta tänk lite. så jag gjorde mina 5 prov o idag när jag va klar med sista så fick jag gå igenom dom med Ove, o han sa att de inte såg så dåligt ut. :) *YES* tänkte jag. Så han sa att jag går vidare till Fas 4. skönt.

Det märks att man inte har varit hemma om dagarna på 2 dagar, disken stog kvar där jag lämnade den igår, damråttorna flög emot mej när jag kom hem, o tvätthögen hade inte gått ner i källaren av sej själv heller, brukar ju göra allt detta på morgonen när jag går upp o pussar älskade Johan hej då. så allt är klart tills klockan är lunch typ. så nu när jag kom hem så vare bara att sätta igång med allt o nu är det äntligen klart :)

Johan jobbar hela dagarna o kvällarna nu, hon o Stickan måste bli klar med Pers bil till lördag. O på lördag så ska jag bara vara med min älskade Johan jag ska inte vara ifrån han en sekund. har inte sett han sen i måndags typ, de är bara hej, puss god natt hej då. inge kul men på lördag så är han bara min :D <3

Har vart o firat Victor idag han fyller 9 år idag :) så fort det går, Grattis mosters stora älskling. <3

Nu kaffe...

 

 

pusss hej


underbart väder?!

God Morgon mina underbara läsare.

Ny vecka igen, dom bara speinger förbi mej herregud snart slut på Maj redan hur kan det gå så fort? fattar inte jag. Hoppas på finväder idag började på att rensa i landen men hann inte klart för att de regnade ju hela j'vla dagen igår så jag måste ta nya tag idag om solen vill lysa på mej :)

På Onsdag börjar jag på Valideringen för CNC :) lite nervös är jag men de ska nog gå bra fast de är ju inte samma som förra gången dom har ju flyttat o de är inte samma lärare nå mer bara Ove kvar nu men jag vill ju ha Leffe ju. Jennifer ska osså börja så de är ju underbart. Dags att gnugga geniknölarna igen Johanna. haha.

Tack Sarah o Danne för en trevlig kväll :)

Snart kommer syster Anna o ska dricka kaffe med mej Micke jobbar ju natt så då brukar anna komma hit :) De blir nog en 500 med ska ni se.



xoxo


Flytt!

Den 1:a Aug går flyttlasset mot Brogårdsvägen =) Jag o Johan ska bo i en 2:a där ett tag inte för att vi inte treivs i huset det gör vi men de blir för dyrt om vi ska köpa detta, vi måste lägga om taket o byta grund o så stora lån vill vi inte ta nu, så vi ska bo där o leta efter ett hus som vi vill ha :) o de kommer att bli bra för det är en fin lägenhet nya tapeter osså vidare.. blir granne med syster o pojkarna :) lite synd om Rocky att behöva sätta han in en 2:a men de kommer att gå bra det med :)

ska till Sarah ikväll det är tjejkväll :D Jag anna marina o emmy är bjuden dit vilket gäng :) kommer att bli skiiiit kul tror jag eller jag vet underbara tjejer ju kan inte bli bättre :) ni får hör imon.

Igår var jag älsk anna micke jessica jocke o ungarna till Ljustjärn o fiskade fick dock bara en men de är ju härligheten som gör saken gjorde eld grillade korv o killarna drack gott mkt trevligt stannade till nästan 12 :) underbart.

Mor T o ungarna har vart här o fikat med mej, satt ¨på altan o bara hade det bra i solen. Vart är min vinter??? haha ne skojja bra skönt ute nu, har bestämt mej att jag ska skita i min kropp i sommar o bara njuta av allt, jag menar jag har lika stor rätt att ligga på stranden i bikini som alla andra "smala"... Jag ser ut som jag gör o ingen ska ändra på mina rättigheter. =) jag är lika fin som alla andra. Så tack älskade Johan för att du hjälper mej med mitt självförtroende o gör så jag tror på mej själv att jag duger mm. :)

Puss på er.


soligt o fint

Åhh vad jag älskar detta väder bara njuter hela dagarna. :) har tvättat 2 maskiner o hängt ut dom o de torkar ju på en kvart känns det som lovley... =)

Imosre så åkte jag o anna o kollade efter björn men inte att vi fick se nån alla andra får ju se hela tiden inte ens en älg vi såg. :( BUHU det ända vi fick se va lite björn bajs. sen hem till emmy o drack kaffe o pratade lite. fikat med sarah har vi gjort med :) gilla.

Johan det finns inget som vi inte kan reda ut, allt ornar sej vi måste bara ta omvägar ibland. men det ordnar sej ska du se. bara vi håller ihop o försöker lösa det så gåre bra! Älskar dej Johan


Mina fina pojkar <3

xoxo


ny vecka



God Morgon mina läsare.

Ny vecka igen då de går så fort att jag inte hänger med, nästa månad har jag o älsklingen våran 1 årsdag jag menar herregud kändes ju nyss som vi träffades men de är ju över 1 år sen. älskar dej lika mycket Johan om inte mer o mer för varje dag som går.

I Fredags va jag o jessica till Stockholm o The Studio för att knäppa kort skit kul va de kände ju sej nästan som en modell på riktigt =) fast vi hann inte gå på stan nå för att de tog så långtid för oss vi va ju inte själva de va skiiit mkt folk men vi får åka ner nån dag o bara gå på stan =)

Här kommer en av bilderna.





xoxo


Tack jessica



Tack Jessica för en underbar dag i Stockholm med dej. o resultatet tyckte jag blev jättebra :)


Ge fan i min pojkvän o skaffa en egen

God morgon mina bloggläsare.

Nu är jag lite irriterad!! har bara en sak o säga: GE FAN I MIN POJKVÄN O SKAFFA EN EGEN. Han bor med mej o älskar mej så ni kan lika gärna ge upp. det kommer aldrig o häna ändå, varför jag skriver om de om jag ändå inte behöver oroa mej?! jag vlir bara så jävla trött... lägg ner skaffa er ett liv. han är MIN..

så nu har jag fått ur mej lite ilska iaf. det är torsdags morgon o älsk har åkt till jobbet efter att han har vart hemma halva veckan pga av ryggen min lilla älskling då men nu kan han nog jobba får hoppas på de =)

håller på o packar för fullt ska ju till Stockholm med bästa jessica i mon :) ska knäppa lite kort o handla o snacka en massa skit o bara vara som bara hon o jag kan <3

Nu börjar det hända grejjer fick med mej johan på en sak igår :) kommer att bli så bra så =) längtar... haha o ne jag är inte med barn så nu vet ni det ;)

väntar på att syster ska höra av sej så vi får gå till Sarah o dricka kaffe o prata en massa skit som vanligt för enligt vissa så äre ju bara det vi gör om dagarna de är ju tur att vissa har vuxit upp. :) dukitga dom är som klarar det då =)

ne nu måste jag packa klart.

bara så ni vet så får jag reda på vad ni skriver.

puss på er


God morgon mina vänner!

Ja nu går vi in i en ny vecka igen. undra vad denna vecka har att bjuda på? Jo en sak vet jag att på fredag ska jag o Jessica åka till Stockholm :) gud så kul bara hon o jag =) vi ska knäppa kort o bara vara gå o kolla i affärer o må bra =) kommer att bli kanon de.

sen så vet jag inte så mkt. men men har ju alltid veden att leka med. :( mindre kul men minst sagt behövligt.

jag klockan är 07.41 o jag har vart vaken ett bra tag älsk väckte mej o sen kunde jag inte somna om så de va bara att kliva upp o sätta på kaffe, nu sitter jag här o tittar på nyhetsmorgon o dricker kaffe börjar bli en vana på vardagsmorgonen gör alltid så. :) ganska skönt o inte sova bort hela dagarna. man hinner ju så mkt mera, har satt på en maskin tvätt osså. =) o snart kommer Tuss fram med måste passa på när Johan inte är hemma han tycker att jag städar för mkt. :/ hur nån nu kan tycka de. :P

puss på er


RSS 2.0