Lunarstorm

Tänk att en sida som Lunarstorm gav mej chansen att möta min drömprins. Det började med att Johan skrev till mej (Tyvärr så mins jag inte hur han började skriva) men vi började prata en del o sen gav jag han mitt mobilnummer vi började smsa =). Så frågade han mej om jag skulle gå på Björn Rosenström på Lobby en lördag. Jag gick dit o mötte mannen i mitt liv, följde med honom hem, men spelade svårflörtat ett tag för att jag skulle få en chans o se vad han ville med mej, om det bara va för en kväll eller om han ville mera. Men han ville aldrig sluta att höra av sej. Han sa att jag var det vackraste som fanns. :) O allt började med Lunarstorm.

Tänk att jag mötte min stora kärlek på en Internet sida?! Tack underbara Johan för att du finns vid min sida.


Valbo :)

Idag så va jag o Jessica till Valbo :) Tack vännen för en trevlig dag, det kändes inte som vi hade vart där så länge så kollade vi på klockan vips så hade 5 timmar redan gått ;) ojdå.. aja tiden går fort när man har roligt :) Köpte en väska o en nyckelhängare som jag är skiiit nöjd med. :)



Älsklingen jobbar eftermiddag :( så trökit men men snart kommer han hem till mej min underbara :)

O vem har kommit på CSI triologi??? vaaaa vilket skämt hoppa över fruar bara för att dom ska ha nån triologi?! d va det dumaste jag har hört... då kan dom ju ha det med fruarna osså tycker jag. nästan så jag ska ringa till kanal 5 o säga det. Mkt besviken är jag nu...


Slänger in en bild på min älsklingshund med. mammas älskling <3


Gympa

Idag va de gympa på skolan =) kul va de men jobbit med känns att man inte har rört sej på ett tag men de ska de bli ändring på nu :) haha om jag bara kunde bli av med mitt godissug.!

sitter hemma hos mor o pappa o väntar på att mor ska komma hem hon har köpt ett påskägg till mej :) under påsk får jag äta godis ;) haha tur för mej. ska låna hennes bil i mon för jag o jessi ska till valbo ;) vet inte vad jag ska köpa men nått blire kan ni vara säker på :)

Hade en myskväll med min älskling i går åt god mat o sen bara slapp i soffan helt underbart o bara få vara själv med Johan en helgkväll kan inte komma ihåg sen sist. visst tycker jag om att vara med andra under helgerna men jag vill osså vara med johan själv med. <3 älskar ju min underbara sambo Johan Zetterholm o min lilla hund rocky.

xoxo 


Duktig flicka =)

Idag så har jag vart en duktig flicka, gick upp halv 8 tog en promenad med Rocky diskade sen åkte jag hem till mor o sen hem till Emmy drack kaffe pratade ihjäl en stund mkt trevligt.
sen hem o ut med rocky igen, tvättat o städat gjort eld så det ska finnas varmvatten tills hjärtat kommer hem :) har börjat fixat iordning middagen :) är jag inte duktig så säg :D

Dom ringde från jobbet idag o frågade om jag ville jobba i mon mellan 18-21, men jag sa nej fattar dom inte att jag förlorar så mkt på att åka till sandviken för 3 ynka timmar?? men ska jobba 15-22 på fredag =) vi som tänkte ha en myskväll på fredag, men får ta den på lördag ist!

Älskar dej Johan Zetterholm


Stressmorgon!

I morse kl 07.30 ringde jobbet o frågade om jag kunde komma o jobba från halv 9 till halv 2. jaha jaha tänkte jag hur ska jag kunna ta mej ner när johan har bilen o de finns inge bensin i opeln o kjellas va inte öppet så jag fick ringa till terese så jag fick låna hennes bil. toook panik till jobbet om jag skulle va där halv 2. hann knappt bortsa håret bara på med kläderna o borsta tänderna, men jag hann till halv 9. hatar när som ringer ¨på morgonen o vill att jag ska komma. men men nu så äre denna dag klar. ska lägga mej på soffan o sova en stund. tills hjärtat kommer hem. =)

Ikväll så äre min tv kväll med min date med fruarna o sen cogar town :D så johan brukar åka bort på tisdagskvällarna han tycker inte att jag är så trevligt då ;) haha..

xoxo


Mina pojkar



Jag är så himla glad att jag har mina fina pojkar


Ny design

först vill jag tacka Marina för den skitfina designen tack så mkt smulan <3

Igår så va jag på loppis i folketshus köpte 2 par ljustakar med älgar på för 10 kr de va min shopping de ;) haha men dom va fin.

Bjöd mor pappa lollo o suz på mat o bastukväll igår trevligt, så johan har en sovmorgon han ;) haha hjärtat då.

Hatar att kolla ut nu o se de snöa vart tog min vår vägen?? vill ha varma dagar med sol o höra hur det droppar från taket men inte idag eller. :(

Ska hem till svärmor ikväll o äta för hon fyller 50 imon :) tror att hon kommer att bli glad för presenten, jag skulle bli skit glad iaf! men jag tror att hon osså blir det!

nu ska jag ta en kaffe o mysa med min boppy som ligger här i soffan o snarkar

 

xoxo


stavar

Har lånat stavar av Emmy idag så nu ska jag försöka göra något åt fläsket som verkar trivas på min mage ;) men jag får ju skylla mej själv att dom finns där, men jag ska försöka iaf!

Har haft ungarna här hos oss idag, vi va ute o åkte pulka i snöhögen de va kul, dom skrattade o åkte som satan :) dom är så söööööt så.. Mosters gullungar. <3

Farfar fyller år idag med så jag älsklingen o anna va dit o grattade han. fick smörgåstårta o vanligtårta. :) farfars syskon va där med trevligt de är ju inte så ofta man ses så de va skojj.

Johan har åkt till Hoffman så jag får kvällen för mej själv, han tycker om att åka iväg så jag får kolla på tv ifred..

Jessica ska vara hemma i 3 veckor nu så jag får hoppas att jag får jobba mkt. Hoppas att allt går bra Babe <3

xoxo


Skinjacka

Köpte en skinjacka idag som jag bara ÄLSKAR! Har velat haft en skit länge o nu ären min. :)) Så tack snälla mor o anna . Jag bra älskar den.


Gardiner

Sitter på Jotex o kollar på Gardiner o hittar skkit mkt som jag vill ha dom hära vita skulle jag vilja ha i mitt vardagsrum. Tycker att dom ser sommaraktig ut kanske ska klicka hem dom :))

.
Jossan knytläng från 298 kr.

Dessa i köket tror att de skulle passa bra i mitt kök! sommar o fint Aaa kanske blir ett par såna med. :)


Moa panellängd från 98 kr

Jag älskar allt som har med gardiner o göra gillar att förnya mej o inte sätta upp samma hela tiden.

Lite bilder från mitt kök.






Gillar svart o vitt tycker att de är stilrent. men skulle vilja ha lite färg på gardinerna då :) tror att de skulle bli bra den gardinerna då =)

Sonoma Valley Glass Hurricane with Stand
Från partylite vill så gärna ha denna men tycker att den är lite dyr men fruktansvärt fin. VILL HA
Marina va hit så jag kollade i nya katalogen säger bara att om jag hade vart miljonär så hade jag köpt allt i katalogen älskar Partylite.


ny bil

vart tog solen vägen?? ville ju att den skulle visa sej idag osså de va ju så skönt igår. men men den lyser med sin frånvaro idag. :(
Men lika bra va de för då passade jag på o städa o tvättade en massa idag.
johan har följt med mor o morfar till Borlänge idag för morfar ska köpa en ny bil så mamma ska köpa morfars o jag ska köpa mammas. :) *Jiiiipppppppiiii* min opel funkar ju typ inte så de va bra =) osså får vi plats med Rocky i bilen med, o mamma har bytt ut allt i bilen så johan ska polera den =) så den blir som ny. =)

Johan ska jobba imon igen :) o torsdag o fredag det tycker vi om bara jag kunde få jobba lite mer osså. så jag kan göra om mitt vardagsrum hatar ju gult.... vill köpa lite nya gardiner med. så trökit o sätta upp samma hela tiden.

xoxo


Vårsol <3

Gud vad jag älskar detta vår väder, gick en promenad med Rocky o vi bara njöt. När vi kom hem så hade älsklingen fixat kaffe så vi fikade på bron i solen sååå skönt de va. Har haft alla dörrar öppen nu så nu äre vädrat här inne. Hoppas bara att detta underbara väder håller i sej :)

Hälsat på Suz idag med =) det va så längesen så de va trevligt.

Älsklingen har bakat en kladdkaka som vi ska äta nu!! Duktig han.




 
Rocky o jag njuter i vårsolen =)


xoxo


Lördagskväll!

Lördagskväll som sagt är själv hemma Älsklingen är på 30 års fest i Storvik, får se när jag ska hämta han, så jag o Rocky har mor o son mys ikväll. :D
Har möblerat om i vardagsrummet har tagit bort lite saker o tagit upp hela soffan, det blev mkt bättre! Får vänta på domen när Johan kommer hem men jag tror att han osså tycker att de blev mkt bättre.

Jobbade med Jessica igår =) gick skit bra trivs o jobba med henne allt flyter på så bra när vi jobbar tycker jag, har sökt sommarjobb där så jag hoppas att jag får det!

Va in på markanden i Ockelbo i dag med mamma systrar o pojkarna o älsklingen, hittade dock inget fynd men de va mysigt ändå solen värmde så skönt så de va trevligt.


Kan bara säga att jag är så kär i min Johan så ni kan inte ana. Hur har jag kunnat få en sån underbar sambo?? jag måste ju vara  den lyckligaste tjejen på jorden. Du är mitt allt Johan. alltid du o jag.

Ne nu ska jag mysa med min rocky iväntan på Johan.

 

xoxo


Adrenalinet på topp....

Får man säga att man inte tycker om sina djur ibland?? Iaf så gör jag inte det just nu, hade gått en långpromenad med Rocky så han va trött satte ut honom på gården som vi brukar o jag gick in o började med maten, hörde att Rocky skällde o inte på det vanliga sättet som han gör utan det elaka sättet. Så jag tittar ut genom fönstret o ser att Rocky springer ut på vägen o mot en hund o hans husse. NEEEEEEEJ Tänker jag Rocky är ju han elak så jag tänkte bara att nu smäler det, så jag sprang ut utan skor o tooook skriker på han, o som tur va så stannar Rocky så jag får tag i han. tror att dom knappt han på varandra, eller jag vet inte allt gick så fort. Men gubben sa att de gick bra! Så just nu HATAR jag min hund. Han går här o fjäskar för mej nu men jag ignorerar han totalt.

Urk sitter här o bara skakar tänk om de inte hade gått bra!


Jobb tor & fre

Snart så kommer min älskling hem han jobbar på PorfilPlåt denna vecka så jag saknar han som fan nu. ska pussa sönder han när han kommer hem ;)) <3<3

ska jobba i mon o på fredag jag :)) yes o jag ska jobba med Jessica båda dagarna :D det tycker jag om...

Idag så har jag lekt med Emmy städat o bärt in ved, är jag inte duktig så säg, har eldat så de finns varm vatten så han kan duscha o maten står på bodet. Girlfriend of the year

I helgen så äre marknad med vi ska ner en sväng o kolla om man kan göra nå fynd. sen på lördag kväll så ska jag vara chafför till älsk som ska på fest med sina galma jobbarkompisar..

 

ne nu måste jag gå.

 

xoxo


RSS 2.0