Godkväll

 
 
Hejsan hoppsan, mitt i bullbaket :)
 
Som sagt så bakar jag vaniljbullar, det är ju nån som säger att jag fyller 25 nästa helg :) konstigt trode jag fortfarande va 20 ja :).
 
Osså va den traditionella älgvackan över o den har vart underbar, pappa fick en Ko när jag satt med han och det va ju ett plus i kanten :) Menar det är ju de som jakten går ut på :P
 
Annars så är vi tillbaka i jobb o dagis rutinerna igen, och igår va jag på Intro hos en kille som heter Thomas som jag ska vara hos :) Kommer nog att bli skit bra, fast han sitter i rullstol så vill han göra en massa saker som att åka till Valbo vara ute i skogen äta ute mm.:) sånt gillar jag att man fortfarande har livslusten kvar fast man är handikappad. :)
 
Är i fullgång med Julklapparna oxå :) Fast jag brukar vara ute i slutet på augusti när jag börjar så lite sen är jag allt. :/ men de brukar ju bli bra tillslut, det är ju dom äldre det är svårt att köpa till som tex morfar farmor o farfar, men dom får en almanacka  med bilder på Loke, det uppskattade dom förra året iaf. Och skulle tro att de går hem i år igen :)
 
Mammas kärlek
 
 

Bloggtorka?!

Hejsan hoppsan :)
Nu kan man verkligen säga att jag har haft bloggtorka ett tag...
 
Men har inte haft något att skriva om, fast de har jag ju inte nu heller tycker jag men några rader ska jag väl försöka få ihop :)
 
Ja det har inte hänt så mkt i våra liv nu. Fast jag har fått nytt jobb :) Jobbar numera på Puffen.. Jag städar åt NCC o Lingbo Verkstäder och har flyttstädningar. Ska nog även börja jobba ite extra som personigassistent med.
 
Loke växer o växer för varje månad som går. Är så otroligt att se hans utväckling som sker, älskade lilla barn vad mamma älskar dej <3
 
 
 
 
På måndag så börjar ju bästa vekan på HELA året. Nämligen älgjakten som jag har längtat. ska vara med måndag tisdag o onsdag. :))
 
 
Några rader har jag iaf fått ihop..
 
får se om det kommer något mer senare :)
 
 
 

RSS 2.0