22 snart 23 livet leker :)

Hej hej kära läsare :)

Imon är min födelsedag hela 23 år blir jag herreguuud nyss fyllde ja ju 18 vart har alla år tagit vägen??? fattar inte jag. men men de är ju meningen att man inte ska fatta allt heller, blir inte så kul då har jag hört. :)

som sagt 23 o livet leker har världens underbaraste Sambo Johan som jag älskar mer än mitt liv, 1½ år har vi vart tillsammans och mkt har hänt under denna tid. vi bor ihop är förlovad har hittat ett hus som vi vill ha.. bara barn som fattas nu :)

Min familj är den underbaraste som finns ställer alltid upp på mej när jag behöver dom <3 tack snälla.

Julen närmar sej med stormsteg Lovley älskar julen & allt som hör till. Stressen, maten julklapparna dofterna ja allt. men bäst av allt är att man får vara  med dom man älskar mest älsklingen & familjen. Blir hos morfar i år på Em/kvällen mina kusiner kommer också kommer att bli mysigt.


Pappa fick en Kalv i Lördags gillas inte :P bara för att jag tyckte att de va för kallt att vara med så skulle han få en då... Hmmmm typiskt. men kul för pappa grattis :) har fått 4 st kalvar nu. bara tjurarna kvar nu.. :) dom tar vi snart ;) har ju sett en stor oxe på vårat nu så den vill vi ha :)


Grattis Sarah på din födelsedag idag <3 hipp hipp hurrrrra..
Vill ha viner o snö nuuuuu
ska snart börja med maten innan hjärtat kommer hem...

puss puss


Älgveckan över.

Ja nu är den årliga jaktveckan över. Det blev 3 st kalvar för oss, farfar 1 bröderna Jacksson 1 kalv var. har sett så mkt älg under hela vecka men de har inte funnits läge att skjuta. :( Jo farfar har skjutit miss på en tjur o en kalv. tur att nån skjuter iaf ;) haha Björn hade vi vid oss osså men de hör ju liksom till tyker jag hällre de än vargen. inte ett spår efter nån varg :D

nu ska vi bara jaga på helgerna =) måste ju få npn tjur osså... Mkt berömm till hunden som har gjort ett kanonjobb denna vecka, Imponerande måste jag säga. Har vart så trött om kvällarna somnat före kl 9.. tyckt så synd om Johan när jag somnat så tidigt så i lördags va han hos lollo o lekte på kvällen o snälla suz körde hem honom för jag sov ju såklart när johan kom hem :) men jag tror att han vart glad att få komma bort från tråkiga mej o leka lite med några kompisar ;)

Väntar nu på att anna o sarah ska komma o dricka kaffe med mej :)

Peter o annica va hit förra helgen på lite mat o sällskap trevligt trevligt. nu syns ju magen jättebra snart bebis :) sååå undebart <3

ne nu ska jag baka 

puss puss 

 


ÄLGJAKTSnart så nu äre näääääära imon så drar det igång finaly som jag har väntat... klockan ringer 05.15 imon o jag kommer att vakna med ett leende på mina läppar klä på mej gå ner o packa väskan o vänta på att pappa kommer o hämtar mej o farfar. sen blire skogen o jakt. en hel vecka ska jag umgås med pappa o farfar <3

Igår va Peter o Annica hit o åt lite mat o drack gott trevligt trevligt sen kom pappa mamma o lööke o hälsade på. full fart hela dagen..

Fredagen så va vi bjudna till Rävåsen på mat o dryck med lite spel =) men dom bästa. Lika par leka bäst spelade vi kunde ganska mkt om Johan jag som jag inte trodde att jag inte kunde haha ;)
imon äre 2 år sedan jag träffade mannen i mitt liv tänk att de hår gått 2 år redan.. ofartbart... Älskar dej Johan.


puss puss


Mini semester :D

Ja som rubriken lyder så ska jag o min underbara på en liten mini semester :) vi va ju bara hemma i sommras eftersom vi båda jobbade hela tiden så det ska bli underbart att få komma bort en helg. vi ska till Rättvik med mamma o pappa på marknaden :) har alltid velat åka på den. =)
Så Tack så mkt anna för att du är här med Rocky så vi kan åka iväg :) Tusen tack snälla du..

Bemanningen ringde mej i morse o frågade om jag ville börja jobba i Järbo så jag ska gå intro där på onsdag o torsdag :) så nu är jag både på Kremlan o åsgården :)

ne nu måste jag fixa det sista :)

puss puss


RSS 2.0