God morgon!

Här är vi uppe tidigt som vanligt :) men vad gör de? hinner få mkt gjort om dagarna då.

Vill börja med att tacka alla underbara som har gratulerat mej på min födelsedag :) det värmer ska ni veta! Och jag måste ha vart snäll för jag fick så mkt fint på min dag! ♥
Och nu är det bara att ladda om för mer kalas, idag så kommer Suz på förmiddagen och ska lösa melodikrysset med mej o lite smörgåstårta ska hon få :).
Sen kommer flickvännen med familj hit på mat dryck o övernattning :) mysigt!! ♥

Vill tacka min underbara familj som alltid ställer upp o har Loke när vi behöver hjälp! Igår hade moster anna han en stund så mamma o pappa fick åka o handla lite :) va in till Gävle o köpte en till Orkidé jag bara älskar dom blommorna :) har ingen plats för flera men de skiter jag i ;) snart så får jag flera fönster att ha dom i ;)

Och av flickorna så fick jag presentkort på Trivsamt och det uppskattas kan jag lova :) ska dit o kolla lite men jag vill ju ha allt där. ;) men ska nog vänta tills vi har flyttat så jag kan se om det är något exrta jag behöver :) tack snälla flickor för present o blommor ♥

Sen fick jag även pengar som ska jag köpa hatthylla o skoställ för :), och den andra blomman som jag la ut på fb som jag fick av syster o pojkarna ♥
Sen fick jag lite smått o gott som jag behövde till hemmet! tack alla ♥

O av älsklingen o loke fick jag ju min mobil ♥ fast den fick jag lite tidigare för jag tror inte att Johan kunde hålla sej ;) hehe tack mina älsklingar!

Ne kanske är dags att göra iordning oss nu för att invänta ett besök av suz ♥


Johan & Loke Zetterholm ♥Det finaste jag har i livet, jag gör allt för er!

Älskar er ♥


God Morgon!

Nu var det längesen jag bloggade igen, men jag har liksom tappat intresset för att blogga den senaste tiden.
Vet inte riktigt varför, men ska se om det kommer tillbaka igen!

Kan börja med att säga Grattis till världens bästa Sarah idag på din födelsedag ♥

Loke växer o frodas det är ingen liten bebis nå mer :/ allt har gått så fort och jag hinner inte med, måste kolla på kort från när han va lill liten för att hinna med. Jag menar han blir ju 6 månader snart herregud 6 månader!!!!
nu äter vi gröt o mat, men nyss va de ju bara välling. Han älskar sin mat och han skiner upp som en sol när jag gör i ordning maten och han sitter i sin stol ch väntar på mej!
Inga tänder än men det är ju ingen bråska dom kommer tidsnog. Vänder sej har han gjort nån gång men självklart när jag är i ett annat rum då :( Han pratar o skrattar tar sakerna med händerna o rätt in i munnen, håller i nappflaskan själv när vi äter morgon vällingen.
Som sagt det händer saker med våran skatt ♥


Loke har fått frukostgröt med blåbär.


Vi ska flytta!!! :) till jul ska våran lägenhet vara renoverad o klar nytt badrum nytt kök nya golv o tapeter ja allt :) ska bli så himla skönt o Loke får ett eget rum. :) bäst av allt det ♥
O jag får en tvättstuga med egen tvättmaskin (lyx) ett nytt badkar osså :) Love it!!
Vi ska flytta in uppe på Konsum :) O vi ska få vara med att bestämma rusten så som vi vill ha det! Underbart!
Jag bara längtar! O det ska bli så kul att gå göra iordning ett rum till Loke med hans leksaker och möbler! Hoppas bara att Farmor och Farfar hittar möblerna som Loke önskar sej i Julklapp :) kommer att bli så fint så ♥

ne nu har jag inte tid att sitta här med

Ha Det bra allihopa


Älgjakt

God Morgon!


Idag är jag hemma från skogen, Johan jobbar ju em och jag tyckte att han va värd en sovmorgon. O jag tyckte att Mormor skulle få en dag ledig.
Och så klart så har jag saknat min prins enormt mycket dessa dagar jag har vart i skogen. Har ju gått upp före han o kommit hem pricis tills han ska lägga sej!

Men kan säga att det har hänt saker vaje dag denna älgjakt, har toook mkt älg inne hos oss, vi har skjutit fullt och det va bara Onsdag, det har aldrig hänt förr på många år!
Så idag så äre Kalvjakt som gäller innan vi får ta en till Tjur. Har enormt mkt tjur i skogen. Jag o pappa fick släppa förbi en 8 taggare eftersom det var kalvjakt.Jag o farfar sköt på en tjur men vi missade för att det gick så fort fet hela, vi hörde inte när han kom utan jag såg något som skymtade förbi i buskarna och sa till farfar att ni kommer han. och fort gick det, men 2 skott avlossades i hasten. Men den springet lyckligt idag!
Victor fick se älg med Bosse osså men dom kom inte åt den :( synd för det hade ju vart skojj om pappa fick skjuta med Victor!
 Och så såg Fredrik ett riktigt as till tjur sa han :) enormt kul. Hoppas att nån skjuter en kalv nu på förmiddagen så dom får ta denna best till tjur!

Måste bara säga grattis till Hannah som sköt sin första älg igår :) en stor pinntjur fick hon ner på morgonen. Hon är den första kvinnan som har skjutit en älg på Kronparken. så stort grattis till dej Hannah ♥Pappa ♥


Farfar ♥


Kusin kärlek ♥


Loke fick kläder av moster terese o mogge :) ♥
Dagens Loke ♥Mammas kärlek ♥


DOP♥

God morgon

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från Lokes dop i lördagsDet var några bilder finns flera men de kommer nån annan dag :)
Vi vill tacka alla snälla som gjorde Lokes dopdag till något extra för oss ♥


RSS 2.0