Vart tog orken vägen?

Godkväll mina kära ♥
 

Ibland så kan jag undra hur en unge kan suga musten ur en?! det har jag fått svar på idag, Loke har suttit fast på mej som en hök sen han kom hem på dagis, jag har inte fått gjort något, snacka om att vara mammasjuk 
Så nu när han la sej så kändes de som att han tog min ork med sej ;)
 
Men imorron så ska jag göra iordning för advent här hemma, gardinerna ska upp o mina ljusstakar ska oxå upp :) som jag älskar att göra jul hemma, de blir så mysigt så :)
Fast först så ska jag på intro i Mo som personligassisten till en kvinna som har sondmat vilket jag kan tycka vara lite läskig men de ska nog gå bra bara man får vara med och titta hur det fungerar..
 
Johan o André ska ha en grabbkväll imorron i stugan så jag o loke är solo imorronkväll, vilket jag kan tycka vara ganska skönt ibland, när loke lagt sej så kan man slänga sej i soffan o bara vara :) vilket jag ska göra efter att jag fixat advent här hemma. :)
 
Ne nu ska jag lägga  sej o glo på tv..
 
Ha en bra kväll 
 
 
 
♥kärlek

Date o utgång :)

 Hallå alla söta :)
 
som rubriken lyderså va jag o älsklingen ut i fredags vi va och åt på Mulligans och sen vart det några drinkar på 8:ball men några vänner som vi hittade på där :) mkt trevligt lär jag säga.
sen tog vi taxi till stugan där vi spenderade natten :) så mysigt så. tror verkligen att man behöver en dag o natt för sej själva ibland. 
 
I fredags så fick vi hem våran nya säng :) men åhhhhh så skön den är så vips så lärade vi byta sovrumm för den nya sängen fick inte plats i vårat gamla rum, men de gör inget vart så mkt bättre :) 
som sagt jag är jättenöjd med  mina nya säng :)
 
Ne nu vakna lilleman från sin middagsvila.
 
puss puss

Godkväll :)

Hejsan :)

Idag så kan jag stolt berätta att jag ska bli moster för 4:e gången :D det är min kära syster Anna o Micke som ska bli föräldrar i April :) Grattis till er <3

Just nu sitter jag o dricker glögg o väntar på att mina Saffransbullar ska jäsa klart så jag kan baka ut dom ;) o ifrån hörlurarna kommer det Julmusik ;) nu är stämningen igång :) som jag bara älskar julen o allt detta som hör till en jul :)
ska baka pepparkakor med Loke någon dag med <3

På fredag så ska jag o johan ha en myskväll bara vi 2, vi ska ut o äta på kvällen o sen åka till stugan o spendera natten där :) det är så mysigt att vara där denna årstid, när det är kallt o grått ute så får man elda i öppna spisen och tända en massa ljus :) jag bara älskar de.
Loke ska sova hos farmor o farfar, de gillar han o ja dom med för den delen ;)

men den bästa nyheten nu är ändå att jag ska bli moster i April <3


Bortskämd!?

Godkväll :)
 
Idag så kom min älskling hem med en minidator till mej :) Vi har ju fått fiber nu o har äntligen internet i hela lägenheten o inte bara i köket :)
Vissa skulle nog säga att jag är bortsämd men jag säger att jag är älskad ;)
 
Tror att Lilleman har fått tillbaka sin period när han drömmer mkt madrömmar :/ han vaknar flera ggr per natt o är lessen.. :( Mammas lillhjärta då <3
 
Mina älsklingar <3
 
Ne nu blir det till att sova lite..
 
 

älskade barn

 
Älskade Loke!
 
Mamma älskar dej mest över allt på denna jord. Du är de absolut bästa som har hänt mej :)
mamma kommer alltid att finnas vid din sida, natt som dag sommar som vinter.
 
 
 
 

RSS 2.0