Sista natten i Gammelboning =)

Bloggtorka igen?? jo de känns som de, har ju inge o skriva nå mer jobbar ju bara om dagarna.

Ikväll så äre sista natten i Gammelboning imon så börjar vi att flytta till Brogårdsvägen :D har vart dit med lite grejjer nu på eftermiddan, känns så skönt att lämna detta hus kan  jag säga. Vi kommer att få det¨så bra där borta känner det på mej :) Är ju ledig i mon osså så de är bara att köra. =) Marcus kommer o hjälper oss o mor med :) tack ni är så snälla så... :)

Va på Ljusparty hos mor i Söndags köpte lite ljus bla, Vaniljkräm (ny favorit), Bananskal och Lavendeldröm som numera är min sovrumsdoft. :) älskar o tända den på kvällen innan man kryper ner hela rummet blir så avslappnat... :)

Nu blire inte många mera knop kan jag lova, en dusch o sen krypa ner o kolla på Snabba Cash :)

 

xoxo


Ledig dag med sol o bad :)



Idag har jag vart ledig :) har vart såååå skönt så började med en liten sovmorgon, sen så kom syster Terese hit & åt lunch med mej o Johan. han åkte o jobbade eftermiddag o jag började med städningen, men mamma ringde o bjöd på kaffe så jag tog en paus o åkte hem dit. Väl där så bestämde vi oss för att åka till Storsjön o bada med hundarna så vi fick med oss Terese dit osså :) va ju riktigt varmt i vattnet.. Sen hem o fortsätt med att städa klart sen ner till ån med Rocky så han fick svalk av sej lite :) så nu kan jag sitta här med gott samvete för jag har gjort klart allt för idag ska bara hänga upp den sista tvätten.





Börjar få lite lätt panik snart vi har inte ens börjat att packa o vi flyttar den 1 Agusti men Johan börjar sin semester nästa vecka så han skulle börja packa då sa han :) vi har ju huset kvar till sista agusti så de är ju inte sån bråska men jag vill ha det klart så fort som möjligt jag. Men de hinns nog e ska ni se :) Jobbar em i mon så kanske kan börja lite smått då.. sen jobbar jag dag på onsdag o kväll torsdag o fredag sen är jag ledig en hel helg fatta en Hel helg jag kan inte fatta de.



Mina fina pojkar det finns inge ord som räcker till för att kunna förklar min kärlek till er 2 <3

 

Mammas ögonsten


Fan ta den som klagar på värmen 2010.

kommer ni ihåg den gruppen på Facebook??!! Det gör jag o jag tror tom att jag gick med i den men nu säger jag det fy fan va varmt de är. Herregud man kan ju inte göra något innan svetten rinner som bara den av en... Man känner sej ju inte fräch på jobbet kul o ta hant om brukarna o lukta fan.... URK.... ne om det kunde komma lite regn o åska så de rensar upp lite det är ju så himla kvavt ute nu..

Har vart ledig idag :) guuuuud så skönt. är ledig i mon med men sen jobbar jag 9 dagar :( inte lika kul... har  vart i valbo med mor idag :) handlat lite smått o gott.. hittade ett skit snyggt Överkast på ja va hette de nu kommer inte ihåg, men iaf vart lite snål när jag höll i de men måste in o köpa den sen. :) skulle passa så bra i mitt nya sovrum...

Sarah va hä på fm o drack lite kaffe med mej o en massa skit prat vart de ju såklart med :) tack pullan <3

nu ska jag vänta på mitt hjärta som jobbar em

xoxo

Bloggtorka..

Ja jag tror att jag har fått bloggtorka..

Eller jag har inte haft tid att blogg på ett tag nu, finns ju inte så mkt att skriva, men några rader ska jag nog få ihop.

Har avslutat valideringen på cnc nu fick 21 veckor i skolan o 8 veckor praktik. så jag börjar nog till hösten skulle jag tro :) får se hur det går fast jag är dåligt orolig över matten ska jag säga er den är ju så svår. men men de problemet tar jag tag i sen när jag börjar.

Har börjar på Kremlan nu jobbar em idag o ledig i mon o jobbar fm hela helgen så jag skiter i marknaden, jag o älsklingen ska dit på fredag när han slutar jobbet o kolla lite =)

Har haft midsommar med o Johans 25 årsdag osså kul vill tacka alla som kom o firade han :) han verkade super nöjd o de är jag med så tack så alla igen.

nu ska jag grejja innan jag ska fara till jobbet

 

xoxo


RSS 2.0