Sjukstuga

Goddag mina kära läsare =)

idag är det ingen bra dag Loke är sjuk, förkyld snorig o har feber. Tror att det är tänderna som spökar på han för att han är svullen i överkäken o det lyser vitt, så jag tror att det är en tandförkylnign som är på g. Han har sovit max 20 sen klockan 8 i mosre, nu sover han igen o hoppas att det blir lite längre denna gång mammas hjärta då ♥

Marina va här o knäppte lite kort på Lilleman


Tack snälla Smulan för korten♥


Hoppas att Loke sover snällt ikväll så mamma o pappa kan kolla på Hockeyn, för ikväll så SKA vi ta hem guldet dit det tillhör, nämligen Gävle o Läkerol Arena ♥

Matchen i söndags va en utav dom bättre jag har sett i ett slutspel mycket spännande med fart o mål jämn match från början till slutet, synd bara att Saik gjorde målet i förlängningen :( men det är ju sånt som gänder i Hockey :)
Säger bara kom igen Jakob Silfverberg!

Ne nu vakna en lessen Loke

Puss & Kram


Helg

Hejsan!

Ja helg igen :) o vädret har ju kunnat varligt lite bättre tycker jag, men man kan ju inte få allt.
Hockeyn i går gick ju våran väg ;) men det va ju lite nervöst ett tag men det ska det ju vara i en SM final med tycker jag ;)

Lilleman sover en stund så han orkar vara vaken o leka med Viktoria när dom kommer :) Ikväll blir det en lugn kväll för oss med pizza o film när ungarna har lagt sej :)
Är så glad att vi flyttade till denna lägenhet jag älskar den så mkt o det är skönt att ha ett rum till Peter o Annica när dom kommer så dom får lite eget oxå :)


Ge mej. jag har en sån kärlek till Fotogenlampor jag tycker att dom är så mysiga, vi har sånna i stugan o det ger sån mysfaktor ifrån sej :)Och dom finns ju i så många former o modeller :)


Ne nu ska jag göra klart innan dom kommer

Trevlig helg på er ♥Godmorgon! Denna natt har inte vart den bä...

mms_img121033513 (MMS)

Godmorgon! Denna natt har inte vart den bästa för Loke :-( jag vet inte hur många gånger vi va upp! Han vaknade vid 1 inatt o ville inte somna om, vid 3 däckade jag efter att Loke har vart tyst i 5minuter! Idag blir det bara en slapp dag men hockey ikväll :-) kom igen nu Brynäs nu tar vi andra segern o sätter Skellefteå på plats! Imon kommer flickvännen med familj hit för att spendera helgen med oss, en massa mys o god mat i bästa sällskap är inte helt fel för en helg <3


Roligaste skåpet mamma har tror jag! Allti...

mms_img-16836184 (MMS)

Roligaste skåpet mamma har tror jag! Alltid ska allt som är där ut på golvet :-) <3


Godmorgon

Godmorgon!

Vill börja med att säga att idag blir Loke 11 månader♥ Sjukt vad fort tiden går om 1 månad blir han 1år!! Vart har det första året tagit vägen?!
Det känns som att det va igår vi kom hem från BB med våran nyfödda son!

Loke bara några timmar gammal..


Loke snart 1 år ♥

Nu fattar jag vad dom menar med att njut av bebis tiden, jag visste att det skulle gå fort men inte så här himla fort!


Bilder

Hej mina kärla läsare!

Lite bilder på Lilleman ♥

 


Åh vad tiden går fort om en månad så fyllder du 1 år ♥ Mammas hjärta då.


RSS 2.0