Jobb

Yes som rubriken lyder så äre jobbdags ikväll :) jobbar mellan 15.00 - 22.00.

Ska vara på 2:an ikväll som jag bara har jobbat en halvdag på så jag vet inte hur det kommer att gå men förmodlingen så funkar det galant får jag hoppas. vill ju helst vara på 1:an, vill helst av allt jobba med Jessica :) men men de kommer flera tåg.

Va på skotercross i Svartnäs med älsklingen ïgår =) Marika kom en sväng hon med =) men gud vad jag älskar att åka o göra saker själv med min älskling, det uppskattas!

Åhh vad jag vill ha sommar nu kunna ha dörren öppen värma mej av solens varma strålar gå o plocka o dona ute. klaga på att myggen biter mej hela tiden men de hör ju sommaren till ändå på nå vis.

Gårdags kvällen spenderades hemma, men sen så undrade min pappa vart jag hade tagit vägen han hade inte sett mej på en vecka så jag tror att han saknade mej lite ;) så jag o älsk åkte dit o kollade på slutet av melodifstivalen o åt glass med knäcksås :) Johan o pappa tog nån öl sen så vart vi så trött så vi åkte hem tror i´ngen av oss somande innan vi hade lagt oss i sängen.. så skönt o vara så trött ibland

ne nu ska jag göra mej i ordning för ett arbetspass =)

xoxo


Pistvakt

Åhhh sagt de förr o säger det igen. Det finns ingen som jag älskar lika mkt som min sambo Johan han är för underbar. den 19:e firade vi 8 månader, o när jag kom hem på kvällen så fick jag blommor kitty filt ljus med älgmotiv en mjuknalle o en smörkniv med älg på, duchcreme från lingon & ros., lycktar skiiit gott.. kan säga att jag har hittat mannen i mitt liv. mannen med ett stort M.. jag älskar dej Johan Zetterholm.

Idag har jag lekt med syster, emmy o mor hos anna satt o drack kaffe o hade det trevligt. sånt tyckerjag om. men ikväll så ska jag o älsklingen lägga oss i soffan o kolla på Pistvakt. älskar verkligen den serien. det är min humor de.

Igår så va vi hos syster o micke åt gott drack gott o kollade på melodifestivalen =)  tyckte lätt att darin va bäst. gillar hans röst så mkt. så jag håller på han i finalen med. jag tycker att melodifestivalen blir sämre för varje år som går, men man måste ju ändå kolla på de. de gör man ju varje år. sitter man där o klagar. haha

Har så fruktansvärt ont i huvudet, :(  BUHU... fick de när jag skottade snö, togväll i för Kung o fosterland. haha ne men jag hatar denna snö nu. vill ha vår blommor o fåglar. varma dagar så man kan sitta på altanen o dricka kaffe o bara njuta av att leva.

Allt känns så bra nu, trivs verkligen med allt. kan inte få de bättre. hur ska jag kunna få det när jag har världens goaste pojkvän som gör allt för att jag ska ha det bra! han kan verkligen ta hant om mej han. ser till att jag har det bra o trivs innan han gör det. <3 du är allt jag någonsin har önskat mej Johan.

xoxo


Rosa RosorJaha nu snöar det igen, börjar bli lite trött på detta snöande nu =( gillar inte att skotta denna snö nu nå mer...

Fick blommor av Älsklingen idag =) Rosa rosor o liljor som jag ÄLSKAR! hsn är så snäll min Johan.. det finns ingen som är som han. <3

Älsklingen håller på med maten, det blir Fläskfilé med smörslungad lök o ris. :) visst låter det gott? Det bara vattnas i munnen på mej när jag känner lukten från köket.
Sitter o tittar på Pistvakt Johan tycker att jag är ivägen när han lagar mat så det är lika bra att jag sitter här o håller mej bprta från köket!

Jag säger som en vän till mej sa för någon dag sen: Nu har du gjort ditt val, det kommer alldrig att bli som förr. Man kan inte bara göra som du har gjort o sen tro att allt ska bli som förr. för så funkar det inte lilla du... Men det lär ju tillomed du fatta...

VILL HA SOMMAR SOL O VÄRME NU! HÄLLST IGÅR

xoxo


Helgen!

Ja nu har en helg passerat igen de går så fort så jag hänger inte med nå mer.

Men denna halg har vart kanon. Feadagen spenderade jag med Jessica i Göransson Arena o Melodifestivalen grymt skojj vare. Tyckte att Erik va bäst så jag blev glad när han gick vidare =) sen så va vi hemma hos mogge en sväng lämnade av Johan där när jag skulle till viken.

Lördagen så vare rally som stog på schemat med Peter o Annica trevligt vart vartm o skönt satt där i en stol med korv o bröd o varm oboy :) Nice. sen vart dem hemfärd o mat o dryck peter o annica som kvar så vi tittade på melodifestivalen o hade de trevligt.

Igår vart jag sjuk :( har skiiiit ont i halsen så de är tycka synd om Johanna nu... men jag o älsklingen vart hembjuden till mor på mat o hjärta :) tack snälla mor.
fick en orkidé o choklad av Johan :) tack snälla shjärtat =) han är gulig min älsklade. <3
sen vart de soffan med nya Beck filmen tycker att den är en av dom bästa av filmerna. =) så de va ju inte helt fel.

fiiiint väder äre idag med så nu tycker jag att våren ska titta fram o ta bort snön som är här, o dom fina vårblommorna kan komma fram. o man kan sitta på altanen o dricka sitt morgon kaffe o ta en ryk, vaaaaa jag älskar det.

Vill tacka dej jessica för att jag har fått lära känna dej du betyder så mkt för mej. tänk att en person som man har kännt så länge men inte pratat med kan komma o betyda så mkt för mej de trodde jag inte... jag är oerhört glad för de.
de är som man säger när man förlorar vänner så kommer det nya =)

xoxo

6 år

Grattis Älskade Rasmus på 6 års dagen <3
min mellersta älskade systerson

En låt

Det finns en låt som betyder något för alla. alla har sin favorit. jag ha min Guns´N Roses med November Rain det är in absolut bästa låt.

When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
We've been through this
Such a long long time
Just tryin' to kill the pain
Yeahh..
But lovers always come
And lovers always go
And no one's really sure
Who's lettin' go today
Walking away
If we could take the time
To lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
Then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time
On your own
Do you need some time
All alone
Everybody needs some time
On their own
Don't you know you need some time
All alone

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time
On my own
Sometimes I need some time
All alone
Everybody needs some time
On their own
Don't you know you need some time
All alone

And when your fears subside
And shadows still remain
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Don't ya think that you
Need somebody
Don't ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Don't ya think that you
Need somebody
Don't ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Don't ya think that you
Need somebody
Don't ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Don't ya think that you
Need somebody
Don't ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody


Det finns ingen låt som är lika bra som denna. :) O Axl Rose gör den kaon bra! Lätt min topp 1 låt. så nu vet ni det haha :)

Kärlek

Vi bråkar som alla andra vi säger saker som vi inte menar vi sårar varandra med våra ord. Men du ska veta Johan att jag kommer alltid att älska dej. Även fast vi bråkar ibland men de är ju normalt. vi kan gå varandra på nerverna driva varandra till vansinne. men du kommer allitd att vara min KÄRLEK. luften jag andas. Jag lämnar dej aldrg Johan. Du är mitt allt. min luft min syre. min STORA kärlek.

Har nyss kommit hem från syrran har grattat Rasmus som fyller 6 år. fast han fyller den 9:e men terese hade kalas idag eftersom pojkarna åker till Jimmy i mon.

Johan har åkt till André en sväng så jag o rocky är själva. har börjat att bära in ved med de är ju så tungt så jag lärade ta en paus, ska snart ut igen. måste ha torr ved de är så trökit att elda med blöt ved.

Johan berättade för mej igår hur han vill göra på övervåningen. kommer att bli skitbra. vi ska dela av halva sovrummet o göra en stor gaderob eftersom vi har ett sånt stort sovrum. jag måste ha en stor gaderob jag får inte plats med mina kläder nå mer. jag fattar inte har så mkt kläder men har aldrig några som passar mej :(

sen så ska vi göra ett badrum i kallförrådet med bubbelbadkar :) nice sånt tycker jag om. men de ska vi nog inte göra nu väntar ett tag med det. =)

ne nu ska jag ta en ryk. =)

Puss o Kram


:(

Min älskade hund     R.I.P

Min bästa vän, min älskade hund!
Mitt allt.Mormor

Idag så fyller min älskade Mormor 73 år. Tiden bara rinner förbi, du togs bort från oss alldeles för tidigt. Du ska veta att du är saknad. Vi tänker på dej varje dag. Men jag vet att du har det bra i himlen med Arraz.. Ni 2 sitter på ett moln tillsammans o tittar ner på oss.

Puss o Kram


Rocky


ska ta en promenad med min fina hund, känns som jag behöver friskluft =) Älskar dej Johan <3


RSS 2.0