God Morgon!

Uppe med tuppen idag med :) men vad gör det? Fast tycker så synd om Johan när han kommer hem på kvällarna för då sover jag oftast. :( försöker att vara vaken så gott jag kan men mina ögon orkar helt enkelt bara inte!


kvällspigg prins men leksaken som han bara älskar!♥


Igår så va jag och hämtade min nya gardiner så nu kan jag göra Höst i kök och sovrummet :) Det blir rutiga i köket med lite grön/brun färg, och i mitt sovrum så blir det såklart mina älggardiner :) kommer att bli så bra så :)


Loke sitter i sin stol helt själv, fast bara en liten stund så han inte får ont i ryggen :) åhhh så fort det går. Mamma hänger inte med i din fart Loke. ♥
Snart blir du 4 månader och du utvecklas mer och mer för varje dag som går. nya saker upptäcks och nya ljud kommer från din mun hela tiden. snart säger du väl mamma med. men då kommer jag att grina floder kan jag lova er!



Alltid du o mamma.. inget ska någonsin komma i mellan oss... ♥ jag ska finnas vid din sida genom hela ditt liv, ska hjälpa dej om du vill ha min hjälp ska lyssna på det du har att säga! Finns ingen som älskar dej som din egen mamma.♥


ne nu ska vi ha morgon mys ♥


Puss puss

Fyrhjuling.

God morgon!

Ja i morse så vaknade lillprinsen toook tidigt vi brukar inte gå upp före 06.00 men han ville upp ´05.45 han så de va bara att traska upp ur min varma säng de :)
Nu har vi ätit frulle o mamma måste ha lite kaffe så jag kan ta tag i dagen o alla måsten.

Först så ska vi skjutsa mormor till Ockelbo o sen vidare till Sandviken för att kolla runt lite på trivsamt och Lindex.
Sen blir det färd hem till min farmor för hon ska lära mej att göra egen nyponsoppa :) tänk vad kul att kunna ge Loke hemmagjord nyponsoppa sen när han får äta! ♥

Älsklingen jobbar em denna vecka så jag och Loke får roa oss själva vi. Mkt roligare när han är hemma men nån av oss måste ju jobba . :)
Så idag får vi inte träffa pappa så mkt som vi vill men sånna dagar finna ju osså tyvärr...


Som sagt så va vi på Loppis igår och gjorde några fynd. Loke fick en fyrhjuling av momor ♥ tack så mkt snälla mormor. Nästa sommar så åker han nog på den för fullt ska ni se. Då blir jag en hönsmamma ska ni se. :) haha
Johan vart jätteglad när mamma skickade en bild på hennes inköp! och morfar med, klart att hans pojke ska ha en hjuling säger han. Gud vad dom kommer att åka hela tiden sen ♥ Johan säger att han måste ju osså köpa en sen :) och de har jag inget att säga till om ;)


Loke på sin hjuling. ♥


puss o kram

God Morgon!

Skönare väder ute idag, igår höll jag på att dö av värmeslag! Då va vi till Högbo med morfar och Mogge och kollade på bilutställning. Men det var för varmt så vi åkte hem ganska fort! In i duschen och sen vilade vi en sväng.

På kvällen så åkte vi o hämtade Johans bil som hans kompis har polerat och gissa om Johan vart nöjd ;) han blev som en liten pojke på julafton ♥ Mormor va här o nattade loke som somnade utan krångel :) duktig pojke. =)

osså blev det pizza på kvällen :) satt inte helt fel.

Och idag så ska Johan jobba extra så då följer vi med mormor på Loppis älskar verkligen att gå på loppis man kan ju hitta så mkt fina saker till toook blilligt! :) och det gillar jag!

sen blire nog lite städning och tvätt som står på schemat i vanlig ordning, sånt som måste göras varje dag! men inte mej emot jag gillar ju att städa och göra fint. ska putsa fönsterna och kolla efter mina höstgardiner och kuddar! :) byta ut lite ljusstakar osså. Älskar höstern ♥


Ne nu ska jag ha morgon mys med lillprinsen ♥






Puss o kram

God morgon ute i regnet :)

Inatt har vi sovit som en Kung. Loke har nästan vart still hela natten va bara upp med nappen 1gång :)
annars så brukar det kunna hända ett par ggr till.. :)
Han väckte mej 06,20 imosre så jag fick sovmorgon ♥ Nu är det bara denna dag kvar sen är älsklingen hemma med oss i 2 dagar :) då ska vi till Högbo på Lördag det var nå bilar där som Johan ville kolla på så då blir det en dag i högbo :) sen ska vi in på trivsamt Johan som vill de så då lär vi passa på innan han ändrar sej ;) jag har sett en Brun servis där som jag vill ha. Stora Te koppar chips skål mm som jag ska börja samla på så då skulle vi in o handla lite sa han ♥

Kom o tänka på att det är ju inte alls lågnt kvar tills jag fyller :) Herregud 24 år kan det verkligen stämma?! blir jag så gammal??? tyckte ja va ung nyss jag men man är ju ingen pjuklarv nå mer ;) haha
Har kommit på lite va jag önskar mej:
Presentkort på Trivsamt
Presentkort på Ikea
Orkidéer

Lite smått o gott iaf!


Ne nu ska ja lägga en trött pojk o sova frukost!



Dagen jag aldrig kommer att glömma ♥

Dop

God morgon ♥

Ja nu har vi bestämt datum till Dopet :) äntligen, men det blir bara för familjen först ville vi bjuda dom närmaste vännerna men vi tycker att det är så svårt, för då blir vissa sur för att man bjöd dom och inte den. så det blir bäst om det bara är för familjen. Men ni ska veta att Loke älskar er alla ändå.
Ni får komma på Bröllopet istället! ;) Det kommer ett sånt osså ska ni se ;)

Idag så ska vi skjutsa mamma/mormor hem från ockelbo hon ska lämna in sin bil, osså blir det nog en fika med :) osså måste jag in på Ica en sväng och köpa Loke mat. det går åt ganska mkt loke mat här hemma :) hungrig han min prins :)

Sen så blir det nog en lugnt dag. Vädret är ju helt underbart mörkt och ruggit ute så vi fick tända ljus när vi skulle äta frukost jag o prinsen. :) som har sovit hrlt underbart inatt. Vi brukar ju krångla med nappen ett par ggr om natten men det behövde vi bara göra en stund på kvällen när han hade somnat men vaknade senare av att nappen inte va i munnen, utan någon annanstans. Han ligger ju inte still med huvudet och då åker ju nappen sin väg :)

Igår när älsklingen kom hem från jobbet så va moster terese barnvakt och vi åkte ut och åt bara jag o johan :) det va så mysigt så. :) ♥ så tack snälla moster Puss från Loke



2 inlägg på samma dag!

God kväll!

Ja det är inte ofta det händer att de blir 2 inlägg på samma dag från mej inte.

Idag så har jag städat o städat perfekt väder för det ju =) sen va jag o Loke hem till min Farmor och Farfar och hälsade på en sväng. Farfar hade köpt kakor till mej ♥ gullig han.

sen på kvällen så va jag loke och emmy och firade Marina på hennes födelsedag! Tack för fikat smulan ♥ men present får du i mon :)


Lär bara slänga in en bild som Johan hade i sin mobil.  
Mamma och Son gillar Guns´N Roses ♥


Ne nu ska jag slänga mej i soffan och kolla på tv, det är ju premiär för Beraking News ikväll :)


Puss & Kram

Regn och Rusk

God Morgon ♥

Idag bjuds det på Regn och Rusk, men inte mej emot då kan jag städa och poa lite inne :) Inte mej emot Älskar att städa och grejja. men jag skulle ha vart och köpt nya hållare till mina gardinstänger så jag kan sätta upp mina älggardiner i sovrummet nån gång.

Denna helg har vi spenderat med Peter Annica och lilla Viktoria ♥ I fredags åkte jag o annica med ungarna och hund ut till stugan för att mysa lite. regnet öste ner men inte oss emot vi satt inne och myste med våra underbara ungar och på kvällen så drack vi lite vin och spelade spel. Myyyys. ♥

Morgon mys i stugan.


sen på lördag så kom dom hit till oss för lite mat och tåg åkning.


Våra fina ungar ♥

God Kväll ♥

Idag så rensade Johan sin mobil på sina kort och då hittade han korten från förlossningen. :)
   


   
Första mötet med en underbar Loke ♥        Kärlek vid första ögonkastet ♥      Nu börjar dom värsta värkarna.



                                                             
                                                                  Nu får vi äntligen åka hem ♥


Idag så har det vart  fullt upp igen, på morgonen kom mamma och anna på fika. :) sen var det bara att börja med städningen innan åskan kom och jag fick ta paus och gå upp o lägga med mej min prins i sängen och sova en stund.
Sen var det dags igen att börja städa.
Men jag bestämde mej för att åka till Sandviken och hälsa på Stefan en sväng. sagt o gjort tog en paus igen i städningen och for till sandviken.
Kom hem vid halv 8 med en kanon trött prins som hade svårt att somna om i sängen. men efter lite mat och sång från mamma så somnade han direkt. ♥

Så det var bara att ta fram tuss och göra klart städningen när han hade somnat. och nu sitter jag här en stund innan det är dags för dusch och sängen.
För imon är det stugan och annica o viktoria som gäller :)


Puss puss

God morgon.

Behöver jag säga mer än att jag älskar detta väder?! Märker att Höstern närmar sej med stormsteg! Det blir mörkare och kallare på kvällarna, Man får tända sina ljus och bara mysa ner sej i soffan med en filt och kopp rykande kaffe. ♥ Love it!

Rocky är dålig han hade spytt inne i går när jag kom hem från Ockelbo o han har va konstig hela kvällen och spydde hela natten. :( mammas lilla hund då ♥

Och Loke har blivit så grinig på kvällarna när han ska sova, det som aldrig har vart nå problem men nån dag ska väl det komma med. :) haha igår så grinade han i 10 min innan han somnade och kvällen före så fick jag inte tyst på han i sängen utan han fick somna i min famn, men vill ju att han ska kunna somna själv o inte på mej eller Johan.
Fast ibland så får man det osså.

Köpte en ny damsugare igår Åhhh vad jag älskar min nya Tuss.. Haha Annica tycker att det låter perverst att jag säger att jag ska tussa, men det kommer från Sunes Jul, när dom har julstädning så säger mamma karin att hennes damsugare heter tuss så jag har döpt min damsugare till det osså. för Johan tycker att jag är som henne när jag damsuger bara för att jag pratar med min damsugare och är helt inne i städningen det går tydligen inte att prata med mej när jag städar! ;)

På fredag blir det nog en tripp till stugan för övernattning. så mysigt nu för nu måste man elda i öppna spisen för att få värme och tända en massa ljus. Behöver inte säga mer att jag trivs som bäst då! Annica och viktoria följer nog osså med oss ♥ Fast Loke inte tycker om henne så mkt, för hon är på han hela tiden, tar hans napp och drar han i håret osså är hon nog lite för högljudd för hans smak, men vänta så får ni nog se att han ger tillbaka när dom blir lite äldre ;) Go Ungarna ♥



Mammas hjärte hund ♥

Helgen består av kräftskivor!

God morgon.

Som rubriken säger så är det Kräftskivornas helg, igår så va vi till Mogge och åt kräfter och idag så är det Storvik och umgås med Johans kompisar från Sandviken som ska vara där.
Fast vi blir inte kvar så länge för Loke ska vara med. =)

Igår så va Loke och tog spruta, det tyckte inte jag om så mormor följde med och det tackar jag gud för, hatar att se mitt barn ha ont o grina, men det gick jättebra han slutade grina på en gång. mammas duktiga pojke ♥ Och han växer så det knakar nu väger han 6340 och är 64 lång :) ingen liten kille nå mer. Vart tog mammas bebis vägen?!
Sen efter det så vart det en fika på trillin med några av mammas jobbarkompisar! och en långlunch vart det med, mysigt!

Ne nu ska jag lägga en trött prins för att sova frukost!


Ha en bra dag!

puss & kram

♥ Höst!? ♥

God morgon!

va ut i tvättstugan nyss är det sant är hösten på väg? Kan jag ha sån tur att sommaren är över och min favorit årstid är på väg? :)
Älskar verkligen hösten och vintern, När man ser löven ramlar av träden det luktar friskt i luften och vindarna blir kallare och man kan vara ute och röra sej utan att svetten rinner av en som smält smör i solsken.
Alla äckliga insekter försvinner ormarna går i ide och björnen letar upp ett ide och går o lägger sej.!

På kvällarna tänder man en massa ljus och kryper ner i soffan med en filt och bara myser med den man älskar mest i hela världen till en bra film. Och utanför fönstet faller snön tugnt ner på marken och bildar ett vitt täcke som lägger sej så vackert över vår lilla by!

rocky älskar osså vintern han kan vara ute och springa o skutta o slänga sej  snön som han alltid gör. han kan röra på sej utan att det är för varmt för han med. Ja min familj älskar vintern. ♥


Sen kommer Oktober och den efterlängtade älgjakten :) när man får packa sin ryggsäck med mat mackor o oboy gå upp tidigt och sätta sej i skogen och bara vänta och lyssna efter knak och sprak! och sedan får man se dom otroliga älgarna komma springandes och man blir helt varm i kroppen hjärtat slår dubbelslag!
Man väntar på att skottet ska gå och man andas inte för man är rädd att älgen ska höra det och bli skrämd!
Jag bara älskar älgveckan! ♥



Älgveckan och Höstern med sina vackra färger ♥


Idag så blir våran Prins hela 3 månader ♥ Herregud säger jag bara snart är han väl 1 år och mamma hänger inte med. Fast jag är med han varje dag så hinner jag inte med hans tempo! Han utvecklas mer och mer för varje dag som går! Mammas allt ♥







Puss o kram

God Morgon.

Ja igår så va jag iväg och tattuerade mej igen :) denna gång skrev jag Loke på vaden, så nu kommer prinsen alltid att finnas hos mej. ♥ sjukt nöjd blev jag! Idag är det Johans tur att skriva loke.



igår så träffade vi Julie Lokes kompis, gud så söt hon är, Marikas lillflicka ♥ bilder kommer sen. Lokes 2 bästa kompisar är tjejer annicas Viktoria och Marikas Julie, Vi trodde ju osså att vi skulle få en flicka och så kom denna underbara pojk ut till oss, han får ta hant om dom när dom blir större. :) Kommer att få fullt upp min prins.

Idag händer det inte så mkt skulle jag tro, måste ta tag i lägenheten det ser ut som 7 svåra år här hemma nu och det gillas inte. :( Fast jag gjorde köket i morse när prinsen satt och kollade på tv. bara resten kvar nu men det går fort!

Måste iväg och köpa en present till Liam men som fyller 2 år :)


Puss puss


God Kväll.

Nu sover båda mina prinsar, Johan jobbar ju fm denna vecka  så då blir det tidig kväller. O Loke va lite svår sövd idag, han har vart i Säljan på em. Dom ville ha han kvar en stund sa dom så det var bara att åka hem utan barn. Slocknade på soffan direkt när jag kom hem och Johan väckte mej halv 6, så jag är inte så trött än. Så jag passar på att städa bort dagen, har även rensat löken som vi har plockat upp idag, o nästa sommar ska vi så mer, dom va ju mkt godare än dom man köper i affären. Så nu väntar vi bara på att Tomaterna och Gurkan ska bli klar! :) Så gott med egen odlat!

Idag så har vi bara haft en slapp dag legat i soffan och kollat på film tills ja typ nu!

Men imon händer det grejjer äntligen ska jag få göra det som jag har väntat på så länge, ska tattuera in Loke vaden ♥ så han kommer alltid att finnas på mej för resten av mitt liv! Han ska veta att han är så älskad av oss. Johan ska oxå skriva in Loke ♥

fast på morgonen blir det kaffe hos söta Jessica och barnen ♥ det var ju så längesen sist. :)


Ne nu ska jag städa klart!


Puss hej


Mammas solstråle ♥


!!??

God kväll.

Ja ennu än dag lider mot sitt slut och Johan jobbar sista em skiftet :) sen är han ledig tills måndag :) hatar verkligen em skiftet det känns som att han är borta hela dagarna. Gillar fm mer.

I morse så kom mamma anna och sandra på kaffe och kaka ;) sen var jag o loke bjuden på lunch hos suz :) fick kycklingsallad :) mm så gott det var! Tack så mkt för den trevliga stunden.
När jag va på väg hem så åkte jag till Ockelbo för att hämta ut mitt paket från jotex har beställt gardiner sängöverkast och kuddfodral till sovrummet som jag ska ha i höst! :) kommer att bli så fint så ♥

Nu ligger min prins och sover sött i sin säng. Jag fattar inte att man kan älska en unge så mkt som jag älskar min Loke. skulle verkligen kunna offra mitt liv för han!
Det är så häftigt att han har bott i min mage i 9 månader växt och utvecklats i min mage ♥ Är en så stolt mamma till min prins.


ibland så tror jag att mina vänner har slutat att höra av sej till mej sen jag fick barn, det är många som har gjort det nu! :( lite trökit men men så äre. inte så mkt jag kan göra åt saken. :(
Tur att jag har min Johan Loke och Rocky iaf! ♥


Testade för första ggn att baka bullar i mitt liv nu men fick slänga degen för att den jäste inte nå :( undra vad jag gjorde för fel??!!
Aja nya försök en annan gång.


Puss puss

5 Generationskort

God kväll

Idag så har jag, Loke, pappa och min farmor vart till nynäshamn för att hälsa på farmors mamma. min gammelmormor. Hon blev jätteglad när vi kom ♥ Och Loke skötte sej jättebra i bilen, gnällde inte en gång på ner vägen. Men när vi kom till Österfärnebo när vi skulle hem så var det inte kul att åka nå mer så då blev vi lite gnällig. men det gick över ganska fort! Vi stannade ganska många ggr för mat och blöjbyte. Det är ju ca 30 mil dit så det hade ju inte gått att åka hela tiden. Han är så dukgit min prins ♥
Och gammelmormor vart så kär i Loke han var det finaste hon har sett sa hon :) och Loke somnade i hennes famn och hon vart så nöjd :)


Loke med sin gammel gammel mormor Birgit ♥

 
5 Generationer ♥ Morfar Bosse Gammelfarmor Birgitta Mamma Johanna Gammelgammel mormor Birgit och Lilla Loke ♥

Nu är vi hemma igen och Loke sover i sin säng så sött ♥
så skönt att det inte är nå problem att åka bil med han, och på söndag så ska vi åka till Orsa Björnpark med hela min familj, ska bli så mysigt.


Imon är jag bjuden på Lunch hos Suz :) och efter det så åker nog jag o Loke till Stugan för farmor och farfar är där och dom längtade efter Loke ;) så hoppas på finväder så vi kan bada :)


Puss puss



God Morgon.

God morgon mina kära ♥

Här är vi uppe med tuppen som vanligt, men inte gnäller jag heller ganska mysigt att vakna tidigt och ge Loke mat o sen mysa tills han ska sova frukost. Då blire kaffe för mamman så jag vaknar till liv. Sen ska allt göras tvätt städ och kissa Rocky.
Älsklingen har em denna vecka :( det tycker jag inte om, det känns som att han är borta hela dagen :/ men men..

Igår var det fullt schema. :) sånt gillar jag, Först på morgonen va det frissan äntligen har jag klippt mej lite kortare och gud va skönt de va :)
kanske man kan göra en frisyr osså nu ;)
sen hem till mamma och pappa o fikade innan honey åkte och jobbade o jag mamma, anna o Loke åkte till Sandviken och handlade lite fikade hos moster som hade Loke medans vi handlade :) Han sov så skönt ute i Hamoken (eller hur det stavas) Tack snälla moster ♥

Sen hem och ge Loke mat och börja med maten till mej och Rocky, Loke somnade vid 19 och då började städningen och tvätten. Så skönt att vakna och det är rent o fint hemma. :)

I mon ska jag o pappa och Loke åka till Gammelmormor och hälsa på hon bor i Nynärham och jag har inte sett henne på några år. =) så det ska bli kul. Det är ju 5 generatioener nu med Loke. och hon är så glad över Loke och vill träffa honom och det kan man ju förstå. ♥

Annars så vet jag inte vad dagen kommer att bjuda på idag, det återsår att se.




puss & kram ♥

RSS 2.0